Deze toestellen met een inhoud van 76 liter staan garant voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring. De producten uit de 4- tot 7-series bieden stuk voor stuk nieuwe kookmogelijkheden. Hieronder overlopen we de verschillende functies die je manier van koken ingrijpend zullen veranderen.

De 4-serie: de basisfuncties voor eenvoudige en snelle bereidingen

Heerlijke gerechten bereiden was nog nooit zo simpel als met de Samsung-ovens. Met hun functies bieden de ovens uit de 4-reeks tal van bereidingsmogelijkheden, om zo het koken te vergemakkelijken!

Optimaliseer je bereidingstijd met de Dual Cook

Met de Dual Cook-functie bereid je meerdere gerechten tegelijk. De bovenste en onderste zone van de oven werken gelijktijdig en op aparte wijze. Naargelang je bereidingen kies je zelf de meest geschikte bereidingswijze van elke zone. Het resultaat: heerlijke en perfect gare gerechten zonder het minste tijdverlies.

Sommige modellen beschikken over de ‘Dual Cook Flex’-functie, waarmee het bovenste deel een aparte scharnierdeur heeft. Zo kun je makkelijk bij het bovenste gerecht en ontsnapt er niet te veel warmte, dus bereid je de rest van je gerecht zonder tijd- en energieverlies.

Bereid sappige en krokante gerechten met natuurlijk stoom

De allerlekkerste gerechten bereid je met de functie natuurlijk stoom. Tijdens het verwarmen produceert de oven waterstoom, waarmee je het natuurlijke vochtgehalte van je gerechten op peil houdt. Zo zijn je gerechten sappig vanbinnen en krokant en mooi goudkleurig aan de buitenkant wanneer je ze uit de oven haalt.

Gebruik het ‘Air sous vide’-systeem voor een uniforme vacuüm bereiding

Gedaan met te hard gebakken en uitgedroogde gerechten dankzij de geïntegreerde ‘Air sous vide’-functie. Zo heb je geen apart toestel meer nodig om vacuüm te koken: deze functie wordt namelijk volledig uitgevoerd door je oven!

Leg je voedingsproduct gewoon in een vacuüm zak in de oven, en deze laatste zorgt ervoor dat je gerecht langzaam en op een lage en precieze temperatuur bereid wordt. Daarbij kies je zelf de temperatuur met een nauwkeurigheid van 1 °C. Deze functie zorgt voor een homogene bereiding dankzij een uniforme en constante verdeling van de warmte, ongeacht waar in de oven je gerecht zich bevindt.

Maak het leven eenvoudiger met SmartThings Cooking

De oven is verbonden met SmartThings Cooking, een app die je leven vergemakkelijkt. Zo krijg je recepten die perfect voldoen aan jouw wensen en kookgewoontes, en plan je je gerechten voor de hele week. Handig en eenvoudig!

De 5-serie: meer flexibiliteit voor je gerechten en bereidingen

De moderne ovens uit de 5-serie bieden de eenvoud van bereiding uit de 4-reeks, maar met nóg meer mogelijkheden!

Ga voor een modern design met lcd-scherm

De ovens uit de 5-serie hebben een monochroom 2,25 inch lcd-scherm met touchscreen en slechts één toets. De oven is eenvoudig en intuïtief te bedienen.

Air Fry: gezond, gezonder, gezondst

Maak je friteuse overbodig! Ovens vanaf de 5-serie hebben een Air Fry-functie, waarmee je je gerechten kunt frituren met warmeluchtcirculatie. Da’s stukken gezonder en nog steeds even lekker!

De 6-serie: nieuwe functies met stoomkoken

Net zoals zijn voorganger beschikt de oven uit de 6-serie over nieuwe functies.

Een lcd-kleurenscherm

De oven uit de 6-serie heeft een groter lcd-scherm van 4,3 inch. Het grootste verschil met de 5-serie? Het kleurenscherm, dat het toestel nóg moderner maakt!

Voeg extra stoom toe voor de allerlekkerste bereidingen

Om je gerechten lekker sappig te houden, kun je ze dankzij de ‘Add Steam’-functie bereiden met 40, 60 of 80% stoom. Je gerechten blijven koken volgens de gekozen bereidingswijze en drogen niet uit.

De 7-serie: de slimme high-end oven van Samsung

De modellen uit de 7-serie zijn nóg krachtiger en revolutionairder. Zo zijn ze niet alleen uitgerust met artificiële intelligentie, maar ook met al de beste technologieën van het assortiment.

Controleer de bereiding van je gerechten en volg je oven op afstand

Met de AI Pro Cooking maak je het leven in de keuken eenvoudiger én boek je sterrenchef-waardige resultaten! Dankzij de SmartThings-app en de camera’s aan de binnenkant van de oven controleer je op elk moment de vooruitgang van je bereiding, waar je ook bent.

De kleine extra? Je kunt zelfs een timelapse-video van je gerechten op sociale media delen, tijdens de bereiding zelf.

Krijg hulp van artificiële intelligentie voor een perfecte bereiding

AI Pro Cooking herkent de voedingsproducten in je oven en geeft voorstellen voor nieuwe recepten. Als een ware assistent controleert hij in real time je bereidingen en past hij de oveninstellingen automatisch aan. Het resultaat: perfect bereide gerechtjes!

Handige opening van de oven

De oven uit de 7-serie beschikt over een nieuwe handige én mooie functie: de Auto Open Door. De greeploze ovendeur open je gewoon met een touch-button. Je oven past perfect bij de rest van je keuken en heeft op die manier een moderne en elegante uitstraling.

Geniet van alle mogelijkheden van een stoomoven

De 7-serie beschikt over de meest complete Dual Cook-functie, namelijk Dual Cook Steam. Hiermee worden je gerechten niet alleen in twee afzonderlijke zones bereid, maar gebeurt de bereiding ook volledig met stoom.

Ontwerp de superuitgeruste keuken van je dromen met èggo

Heb je interesse in de nieuwe ovens van onze partner Samsung? Spreek erover met een èggo-adviseur! Ons team begeleidt je bij het samenstellen van je uitgeruste keuken met de meest verfijnde huishoudtoestellen.

Vind een showroom
Meer info

Bespreek je project met ons

Maak een afspraak
Gepubliceerd op 13.07.2023
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow