De nieuwste generatie kookplaten

Wanneer een sterk staaltje technologie en geavanceerd design hand in hand gaan, kan je gewoon geen nee zeggen! Heb je al kennis gemaakt met onze kookplaten met ingewerkte dampkap? Die zijn erg praktisch wanneer je bijvoorbeeld geen dampkap kan plaatsen boven een kookeiland. De nieuwe 'alles-in-één' kookplaten beschikken immers over een ingebouwd afzuigtoestel. Een systeem dat liefhebbers van minimalisme in de keuken niet onberoerd zal laten!

Een dampkap ingewerkt in de kookplaat: mooi en efficiënt!

Ook revolutionair: de geconnecteerde dampkap, die automatisch begint te werken en de zuigkracht aanpast aan wat je klaarmaakt. Zo kan jij je helemaal concentreren op de bereiding van je maaltijd.

De geconnecteerde dampkap zoekt in jouw plaats uit welke zuigkracht nodig is voor wat je bereidt. Ze gaat ook automatisch aan en uit – je hoeft dus nergens meer aan te denken!

Een waaier aan accessoires voor koken op maat!

De kookplaat is je grootste bondgenoot in de keuken. De rijzende ster van de kookoplossingen,de inductiekookplaat, is zowel praktisch als flexibel, vooral omdat ze vaak moduleerbare kookzones heeft en je er water bliksemsnel aan de kook mee kunt brengen. Maar voortaan zijn inductiekookplaten ook beschikbaar met een reeks accessoires. Wat spreekt jou het meeste aan?

  • de Plancha grill: om te genieten van heerlijke barbecuegerechten, zelfs wanneer het hartje winter is
  • de Teppan Yaki grill: een onmisbaar accessoire voor Aziatisch grillen – 100% licht en knapperig
  • Last but not least: de wok met houder. Er gaat niets boven een goeie wok om ingrediënten snel te laten sudderen en bakken op de perfecte temperatuur, net zoals een echte Oosterse chef!

Plancha grill: wacht niet tot het zomer is en haal die gegrilde barbecuesmaken binnen in je keuken.

Nog meer inspiratie? Volg onze blog, word fan van onze Facebookpagina of abonneer je op ons Pinterest-prikbord.

 

Gepubliceerd op 21.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow