VAATWASSER 45 CM

Eerste criterium: de grootte. Meestal zijn ze ontworpen voor 12 couverts, maar vandaag vind je ook modellen van 45cm breed die perfect afgestemd zijn op het vrijgezellenleven of een koppel zonder kinderen, en toch niet te veel plaats innemen. Slim!
èggo-keuken Laser Zand

XL-KUIPEN

Grotere gezinnen kunnen in de XL-kuipen probleemloos grotere potten kwijt. En dat allemaal met een standaardbreedte van 60 cm.

Alle merken hebben in hun gamma ook systemen die aangepast zijn aan fragiele vaat zoals wijnglazen. Natuurlijk maken verschillende afwasprogramma’s, uitgestelde start en nu ook automatische toevoer van het afwasproduct deel uit van de beschikbare opties. Voor je comfort zal je èggo-raadgever je aanbevelen om je vaatwasmachine op hoogte te plaatsen, een must als het op ergonomie aankomt.

De AEG ComfortLift

De nieuwe AEG ComfortLift® is de eerste vaatwasser ter wereld die u toestaat de onderste mand zachtjes te verschuiven en op te tillen. Uw glanzende borden en kookgerei komen op handige werkhoogte, zodat u niet hoeft te bukken. Met een vaatwasser die op uw wensen is afgestemd, kunt u efficiënter de vaat uit de machine halen en deze ook effectiever in de machine plaatsen.

Gepubliceerd op 15.05.2019
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow