Onder een
schuine wand

In een dakkapel of in kamers onder het dak moet je werken met een schuin plafond. Je plaatst er probleemloos een perfect passende ingebouwde kast onder dankzij de op maat afgeschuinde panelen die mooi langs de schuine wand lopen.

Tegen een schuine wand

Bij de plaatsing van een ingebouwde kast tegen een schuine wand vermijd je met de èggo-oplossingen op maat het "trapeffect" van standaardmeubelen, dankzij afgeschuinde draai- of schuifdeuren. Binnenin volgt de inrichting perfect de hellingsgraad, zonder plaatsverlies.

Onder een trap

Onder een trap is de ruimte vaak moeilijk in te richten door de schuinte en het gebrek aan diepte Dat is verleden tijd met onze oplossingen op maat, waarmee je mooie opbergruimten kunt creëren die netjes afgewerkt zijn met een set schuifdeuren. Dankzij goed uitgekiende accessoires zoals een uittrekbare kledingroede of een uitschuifbaar schoenenrek, benut je de ruimte binnenin optimaal.

Een L- of U-opstelling,
of recht: je dressing
op maat van je ruimte

Er zijn meer dan genoeg inrichtingsmogelijkheden voor je interieur, en bijhorende opbergmogelijkheden. Bezorg ons de afmetingen en wij tekenen je inbouwkast, wat de vorm van de kamer ook is.

Meer weten
Gepubliceerd op 24.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow