Om het assortiment van apparatuur in uw keuken te vervolledigen, zal de ‘geconnecteerdeoven vooral voordelig zijn afhankelijk van de andere apparaten in uw woning in tegenstelling tot de frigo of kookplaat.

Zijn eerste doelstelling is alles in het werk stellen om u de meest optimale cuisson te garanderen volgens het type van voeding/gerecht. Op basis van verschillende informatiekanalen zoals de identiteit van het voedingsmiddel, het gewicht,... zal de oven de tijd en de wijze van cuisson adequaat berekenen en programmeert hij het voorverwarmen op het juiste moment zodat de maaltijd op tijd klaar is.

Uw oven kan eveneens verbonden worden met uw mobiel of tablet via een applicatie die u de resterende tijd toont, de vochtigheidsgehalte, de dosering van vette materies,... . Via deze applicatie kan u ook uw gerecht in de oven bekijken dankzij het meteen overbrengen van de afbeeldingen naar uw mobiel toestel met behulp van een systeem van kleine camera’s in de cabine. U zal ook de wijze van de cuisson kunnen wijzigen met één enkele vingerbeweging op uw smartphone of tablette. Zo kan u ook voortaan uw gerecht in de oven in de gaten houden zonder de tafel en uw tafelgasten te verlaten.

Dankzij deze applicatie zal u aan uw oven kunnen specifiëren welke cuisson u wenst bij uw gebraad of kan u zelfs de volledige vrijheid geven aan het toestel op basis van een recept vooraf bepaald door het systeem.

Zo’n systeem laat u ook toe tijd te winnen en u hoeft zich geen zorgen meer te maken. Hiernaast staat het u ook toe energie te besparen – de oven blijft de nodige tijd actief maar niet langer – alsook de kwaliteit van de cuisson en de smaken zullen verbeteren.

De connectiviteit van uw oven vergemakkelijkt en verrijkt uw dagelijkse leven en biedt een praktische en gebruiksvriendelijke ervaring aan in de keuken.

Ontdek nu onze keuken van de toekomst op de Batibouwstand ( Hall 11 – stand 405)

Gepubliceerd op 21.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow