Dual Cook Flex

Na de lancering van Dual Cook, gaat Samsung nog verder in de innovatie. Naast het feit dat je de boven- en onderzone van de oven los van elkaar kan bedienen, met een aparte temperatuur- en tijdsinstelling, geeft de oven je nu ook extra flexibiliteit door middel van de flexibele deur. Deze deur laat toe om óf enkel de bovenste helft óf de deur in zijn geheel te openen. Iets toevoegen of uithalen zonder dat het bakproces in de onderste zone verstoord wordt, zorgt aldus voor het allerbeste bakresultaat.

 

Het 4.6” Full Touch TFT-LCD scherm, waar sommige van onze ovens over beschikken, biedt een eenvoudige manier van bediening aan. De functies zijn makkelijk te bedienen en met een simpele klik waarmee je temperatuur, kooktijd en schoonmaakopties bedient. Het reinigen van de oven is eenvoudig door één van volgende functies functies: Pyrolyse (volledig zelfreinigend), Katalyse (zelfreinigend achterkant), en Steam Clean.

 

SAMSUNG - BLACK STAINLESS LINE

Het mooiste design nu in jouw keuken
 

Een stijlvolle afwerking van zwart roestvrij staal geeft het design van de oven een meerwaarde en maakt je moderne keuken nog mooier. Het gladde oppervlak en de elegante zwarte kleur geven de oven een luxe-uitstraling die naadloos bij je andere toestellen en je interieur past.

Samsung - Black Stainless Line

Focus op de oven NV75N5671RM

Energieklasse A+ 75L Netto oveninhoud • Dual Cook FlexTM • 40 automatische kookfuncties  Pyrolyse-/Stoomreiniging  Keramische binnenwanden • LED display met druktoetsen  1 Bakplaat  2 Roosters  1 set uitschuifbare rails  Aansluitingsvermogen 3650 Watt  Zwart inox

Meer weten over de oven NV75N5671RM

Energieklasse A+

Bespaar energiekosten dankzij het lage energieverbruik

Zo wordt je huis nog zuiniger en bespaar je op je energierekening. Je kunt de hele oven gebruiken op de eco-stand en nog steeds genieten van de uitzonderlijke energieklasse A+. Daarbij heb je nog steeds het gemak van een zeer grote en flexibele ovenruimte.

Gepubliceerd op 06.12.2019
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow