Avocado, zeg eens cheese.

Je koelkast met Home Connect past nu in je broekzak. Omdat je mobiel toestel een kijkje in de koelkast laat nemen – dankzij de innovatieve camera’s. Je behoudt dus steeds het volledige overzicht, en wanneer je niet thuis bent, weet je toch precies welke ingrediënten nog ontbreken voor het geplande superdiner.

Je hoeft je nooit af te vragen of je de deur gesloten hebt.

Controle behouden is belangrijk – zelfs bij eerder alledaagse taken. Je koelkast met Home Connect steekt een handje toe. Je krijgt een waarschuwing met push-meldingen op je smartphone of tablet wanneer je de deur hebt opengelaten. Je hebt alle informatie zo bij de hand en je haalt het beste uit je koelkast. En wanneer je niet thuis bent, weet je toch precies welke ingrediënten nog ontbreken voor het geplande superdiner.

Haal het meeste uit de tenminste-houdbaar- tot-datum.

Soms is het beste dat kan gebeuren dat er niets gebeurt – bijvoorbeeld bij het bewaren van voedsel. Om je erbij te helpen voedingsmiddelen langer vers te houden, biedt de Home Connect-app op je mobiel toestel belangrijke bewaartips en aanbevelingen voor het ideale koelkastvak en de juiste temperatuur. Zo kun je steeds voor de beste omstandigheden voor je voedingsmiddelen zorgen.

Product : BOSCH KGN36HI32

Gepubliceerd op 29.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow