De grenzen tussen woonkamer en leefruimte vervagen steeds meer. Novy speelt hierop in met toestellen die hun functionaliteit verbergen in een bijzonder ontwerp. Mood van Novy bijvoorbeeld is niet alleen een gependelde dampkap, maar ook een verlichtingsarmatuur en sfeermaker. Met zijn verfijnde vormgeving en bijzonder stille werking een opvallend onopvallende dampkap.

Uitgangspunt van Mood is een dubbele functionaliteit: verlichten en afzuigen. Mood is uitermate geschikt om boven een kookeiland te laten pendelen, waarbij de onaandachtige bezoeker niet zal merken dat het om een dampkap gaat. Mood is dan ook een veelzijdig verlichtingsobject. Je kunt niet alleen de lichtintensiteit van de energiezuinige ledstrips laten variëren, je hebt ook de keuze tussen een koud functioneel wit licht of warme, sfeervolle wittonen. De Soft On/Off-toets zorgt voor het geleidelijk in- en uitschakelen van de verlichting.

Naast verlichtingsobject is Mood ook een krachtige, maar toch bijzonder stille dampkap. Achter zijn strakke look gaat een ingenieuze techniek schuil. Aan beide kanten van de dampkap nemen filters alle vetdeeltjes op. De filters bovenaan in de dampkap absorberen alle geurtjes en dampen en brengen ze gezuiverd terug in de keuken. Die recirculatietechniek maakt een afvoer naar buiten overbodig, waardoor er minder warmteverlies ontstaat en je ook minder energie verbruikt.

Product : NOVY MOOD

 

Gepubliceerd op 28.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow