De W6 Collection is een combinatie van minimalistisch design, intuïtieve en geavanceerde technologieën die zich aan verschillende levensstijlen aanpassen. De 6TH SENSE technologie begrijpt uw behoeften en anticipeert op uw wensen en biedt de gebruiker een unieke ervaring. De W Collection apparaten zijn net zo leuk om naar te kijken als ze te gebruiken.

W6 Collection,
ontdek een tijdloze klassieker

De W6 Collection is een set van inbouwapparaten, met pure en strakke lijnen, in RVS en glas. De gebruiker kan, naast het hedendaagse design, genieten van de exclusieve 6TH SENSE technologie met intelligente sensoren en intuïtieve functies, zoals een kookassistent die hem stapsgewijs naar perfecte gerechten begeleidt.

W Collection ovens

Laat onze recepten u inspireren. W6 Collection ovens bieden geavanceerde technieken in de begeleide kooktechnologie.

De kern van W6 Collection ovens is de unieke 6TH SENSE technologie van Whirlpool: een set slimme sensoren die de gebruiker door meer dan 40 kookcombinaties leiden, intuïtief georganiseerd volgens lifestyle behoeften en voeding: gezond, feestelijk, etnisch, vegetarisch… Het is zo eenvoudig: selecteer wat u wilt eten en 6TH SENSE past tijd, temperatuur en de vochtigheidsgraad aan om altijd een perfect kookresultaat te garanderen.

  • AssistedDisplay: Selecteer de voedselcategorie en volg de aanwijzingen op het interactieve scherm.
  • SteamSense: Koken met stoom, gecombineerd met turbo hete lucht zorgt voor een optimaal behoud van voedingsstoffen en smaken. Ideaal voor gebraden vlees, brood en gebak.
  • Cook4: Bereid tot 4 verschillende gerechten tegelijkertijd: geen mix van geuren en maximale flexibiliteit.

W Collection microgolfovens

De W6 Collection microgolfoven maakt het mogelijk om in de helft van de tijd perfecte resultaten te bereiken. Kies eenvoudig wat u wilt eten en laat de 6TH SENSE sensoren automatisch het beste uit 5 verschillende bereidingsmethoden instellen, met automatische selectie van tijd, vermogen en temperatuur voor heerlijke resultaten. Een enorme verscheidenheid aan gerechten die te bereiden zijn in de microgolfoven. Dat is nu mogelijk met deze complete kookervaring. 60 intuïtieve kookcombinaties volgens levensstijl behoeften en voedingskeuzes: gezond, feestelijk, vegetarisch en meer.

  • AssistedDisplay: Selecteer de voedselcategorie en volg de aanwijzingen op het interactieve scherm.
  • CrispFry: Goudbruin en gezond frituren zonder toegevoegde olie door de gelijkmatige microgolven van de 3D-technologie.
  • Crisp: Van brood en taart tot vis en ontbijtgranen: een niet te evenaren krokant en goudbruin resultaat. Met deze functie krijgt u dezelfde perfecte knapperige gerechten zoals in een traditionele oven, maar in een veel kortere bereidingstijd.
  • Turbo hete lucht: Een echte kook- en bakervaring. De ventilator blaast de warmte uniform in de ovenruimte. Dankzij het krachtige verwarmingselement en de ventilator worden dezelfde resultaten bereikt als in een traditionele oven.
  • Reheat&Defrost: De gelijkmatige microgolven zorgen voor snelle en gelijkmatige ontdooiing en behouden optimaal de textuur, kleur en smaak van het voedsel.
  • Steam&Boil: Gezondere en smaakvollere recepten met dank aan de natuurlijke kracht van stoom en de aansluitende set accessoires.

W Collection, compacte stoomoven

De W6 Collection compacte stoomoven combineert de werking van een traditionele oven met stoominjectie en past qua design perfect bij de andere W6 Collection apparaten. Koken met 100% stoom behoudt optimaal de voedingsstoffen, Combi Stoom bereidt op subtiele wijze uw gerecht en verkort de gaartijd. Stoom kan ook gebruikt worden om voedsel op te warmen. De 6TH SENSE technologie regelt het volledige bereidingsproces op basis van de speciale sensoren die bepalen hoeveel stoom op welke temperatuur en op welk moment in de oven wordt geïnjecteerd. De combinatie van stoom en traditioneel koken staat garant voor gerechten die perfect krokant zijn aan de buitenkant en sappig en mals vanbinnen.

W Collection compacte oven met microgolffunctie

Net als met uw traditionele oven, maar 2 keer zo snel. De W6 Collection compacte oven is de perfecte oplossing voor diegenen die over een beperkte ruimte beschikken, maar de prestaties van twee apparaten niet willen missen. De compacte oven is een tijdbesparend apparaat gebaseerd op traditionele kooktechnologie, maar met de extra boost van microgolven. Dit kan u kooktijd besparen terwijl alleen uitstekende resultaten gegarandeerd zijn. De 6TH SENSE technologie selecteert automatisch de temperatuur en de bereidingstijd en past die continu aan, voor consistente prestaties en perfecte resultaten, keer op keer.

Gepubliceerd op 02.04.2019
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow