Traditionele en heteluchtoven

Een traditionele oven verwarmt de lucht met twee elektrische weerstanden op de boven- en de onderzijde. Hij is heel handig om te garen en te braden maar moet vrij lang voorverwarmd worden. De heteluchtoven doet warme lucht circuleren met een ventilator in de achterwand. De menglucht zorgt voor een homogene bereiding, ook wanneer je twee schotels samen in de oven zet.

De stoomoven, heel populair in de keuken

Koken met stoom, een van de oudste bereidingswijzen ter wereld, wordt tegenwoordig erkend als de gezondste en meest smaakvolle manier om groenten, vlees en vis te bereiden. Aroma’s, kleuren en vitamines worden bewaard. Rechtstreeks aangesloten op het waterleidingnet of op een reservoir, er bestaan verschillende modellen. Jouw èggokeukenspecialist maakt je wegwijs in al onze partnermerken.

Combiovens

Combiovens bieden verschillende functies in één toestel en zorgen zo voor plaatswinst. Met een microgolfovenfunctie, een grillfunctie en traditionele warmte beschik je over al het nodige voor jouw bereidingen !

Jouw oven als nieuw zonder moeite

Pyrolyse is de meest performante reinigingstechniek voor ovens. Het werkt volgens het principe van trage verbranding op hoge temperatuur (475°C) van het vuil dat na het gebruik van de oven achterblijft. Wanneer de oven gereinigd is, moet je de achtergebleven assen alleen nog wegvegen met een vochtige spons en je oven ziet eruit als nieuw.

Gepubliceerd op 01.09.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow