De ovens van Smeg zijn vervaardigd uit meerdere materialen, zoals roestvrijstaal, glas en emaille, die op een perfecte manier met elkaar worden gecombineerd.De ovens van Smeg onderscheiden zich niet alleen door het bijzondere design, maar ook doorde afmetingen, functionaliteit en gebruiksgemak. Het uitgebreide assortiment ovens van Smeg bestaat uit o.a. pizzaovens, conventionele ovens, multifunctionele ovens en pyrolyse ovens. Daarnaast biedt Smeg ook compacte stoomovens, magnetrons, en combi-magnetrons.

Smeg ontwikkelt haar producten met het oog op duurzaamheid en biedt ovens die tot wel 20% minder energie verbruiken dan energieklasse A. Daarnaast staat gebruikscomfort voorop bij Smeg en daarom zijn alle ovens eenvoudig in gebruik.

Esthetische lijnen Victoria : LIEFDE VOOR TRADITIE EN AANDACHT VOOR DETAILS

Het design van de Victoria-lijn is gericht naar die consumenten voor wie een hartelijke ontvangst en het creëren van een welkome atmosfeer belangrijk is. Plaatsen waar het aangenaam vertoeven is, waar rust, geluk en blijdschap de ruimte vullen, waar de tijd lijkt stil te staan en waar de passie voor lekker eten duidelijk wordt in de kleinste details.

De functionele en harmonieuse stijl van dit fornuis wordt benadrukt door de keuze van de gebruikte materialen, de afwerking en de creatieve toetsen zoals de opstaande rand met SMEG-logo in jaren’50 stijl en de glinsterende chroom bedieningsknoppen.

Oorspronkelijk enkel verkrijgbaar in traditioneel zwart en crèmekleur worden deze fornuizen nu ook voorgesteld in Silver en in verschillende pasteltinten die de hoge kwaliteit van de materialen en het exclusieve design van elk SMEG-product benadrukken.

Product : SMEG SF6903N

 

 

Gepubliceerd op 29.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow