In tegenstelling tot de andere huishoudtoestellen zal de vaatwasser geen belangrijke interconnectiviteit kennen met de andere apparaten van de keuken maar zal ze zich onthullen als een echte assistent voor de gebruiker door precieze en efficiënte diensten te leveren.

Jawel, het is niet meer nodig om eerst de vaat te spoelen om de hardnekkige vlekken te doen verdwijnen voor dat u de vaatwasmachine laat draaien.
Dankzij een analyse van het zichtbare vuil en een systeem van geïntegreerde stoom, zal uw vaatwas de gedroogde ketchup op uw lievelingsbord zacht maken vooraleer de adequate wasfase van start gaat. Adieu dus aan de fameuse fase van het voorspoelen na een maaltijd met saus.

Maar dat is niet alles! Op technisch vlak zal de klassieke schroef die het water sproeit vervangen worden door een gerobotiseerde arm die waterstralen zal zenden naar alle uithoeken om het geheel van schalen, gerei te bereiken, welke ook hun positie mag zijn. Dankzij dit principe, kan u verschillende vaatelementen mengen die verschillende wastypes vereisen. Uw vaatwas zal zones creëren door de richting, de intensiteit en de warmte van de waterjets te beheren. Het mengen van  fragile borden en heel vuil keukengerei zal dus geen probleem meer vormen.
Zo’n systeem laat ons toe water en energie uit te sparen bij de verschillende cyclussen.

Uw vaatwas zal ook het beheer op zich nemen van de hoeveelheid detergent in functie van het type en het aantal cyclussen. Binnenkort geen producten meer? Geen paniek, de verbinding met Wifi zal hem toelaten zich meteen te verbinden met de Amazonrekening om de nodige vullingen te bestellen op basis van een analyse van uw verbruik.

Door het gebruik van deze connectiviteit, zal het ook mogelijk zijn een schoonmaakcyclus te starten vanaf uw smartphone of tablet door het uur aan te duiden wanneer u alles nodig hebt zolang u de deur van het apparaat gesloten hebt...

En uiteindelijk, een geblokkeerd stuk  of een vuile filter, uw vaatwas zal ook uitgerust zijn met een geïntegreerd diagnosesysteem. Hij zal op een precieze manier een eventueel probleem kunnen aanduiden en zelfs meteen de hersteldienst contacteren als het over een ernstige panne gaat.

De connectiviteit van deze huishoudapparaten toont hier duidelijk zijn betekenis en doel met het comfort vooropgesteld waarbij zulke diensten dagelijks kunnen bijdragen aan de gebruiker.
De machine analyseert, begrijpt en anticipeert om de taak gemakkelijk te maken alsook om de ervaring van de gebruiker te verbeteren en het verbruik van water en detergent te verminderen: geen onbelangrijke voordelen dus!

Gepubliceerd op 21.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow