Verfijnd ontwerp en bediening

De toestellen van de Samsung Infinite Line hebben een verfijnd ontwerp dat perfect opgaat in een moderne keuken. Door de smallere ramen zijn de rekken in de oven niet zichtbaar, wat in combinatie met de naadloze overgangen zorgt voor een schitterend stijlstatement. Het subtiele display met grote draaiknop en de prachtige afwerking in Graphite Grey en Onyx Black maakt van deze apparatuur een waardevolle toevoeging in iedere keuken. 

Het voordeel van stomen

Stoomovens werden nog niet zo lang geleden voornamelijk geassocieerd met toprestaurants. Nu kun je ook thuis heerlijk lichte gerechten bereiden met dit type oven, waarbij alle voedingswaarden, vrijwel alle vitamines, de kleuren en de textuur van de ingrediënten worden behouden. Er kan volledig worden gestoomd met de bijgeleverde stoombak of enkel additioneel stoom worden toegevoegd om bijvoorbeeld een perfect zelfgemaakt brood te maken. De stoomfunctie is beschikbaar op zowel bakovens van 60cm als compacte ovens.

Maak een afspraak

Dual Cook Steam

Met Dual Cook Steam wordt de oven in twee afzonderlijke delen opgesplitst zodat twee gerechten tegelijkertijd kunnen worden bereid, elk met een andere bakwijze en temperatuur. Dit zonder dat de geuren of smaken zich gaan vermengen. De verdelingsplaat kan ook worden verwijderd zodat je één grote ruimte hebt om bijvoorbeeld grote gerechten te braden. Daarnaast bespaar je met deze oven ook tijd en energie.

Zo verbruik je tot 21% minder elektriciteit als je slechts één helft gebruikt én gaart het gerecht tot 22% sneller.

Gepubliceerd op 23.11.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow