Om je spoelbak optimaal te kunnen benutten, heeft Blanco een reeks ideale accessoires die echt een verschil maken en je het leven eenvoudiger maken in de keuken… : Heb je een enkele spoelbak? Gebruik dan deze keukenaccessoires om het meeste uit je spoelbak te halen en in een handomdraai bijkomende werkruimte te creëren.

Hoekvormig inzetbakje

Wat dacht je van een hoekvormig inzetbakje? Dit exemplaar zet je in je spoelbak en geeft je zo extra ruimte. Handig om bijvoorbeeld fruit en groentjes in te plaatsen wanneer je ze hebt afgespoeld. Daarnaast kan je het inzetbakje ook perfect gebruiken om sponzen of afwasborstels te bewaren. Zo laat je die niet rondslingeren in je keuken. Bovendien kan je het inzetbakje makkelijk verplaatsen van de ene naar de andere hoek.

Top-rails

De top-rails plaats je over de rand van je spoelbak. Zo vormen ze een brug zodat je op twee niveaus kan werken. Handig om bijvoorbeeld een vergiet op te plaatsen wanneer je fruit of groentjes wil wassen of pasta wil afgieten. Of om een kookpot te vullen met water wanneer je spoelbak nog vol water of afwas staat. Bovendien kunnen de top-rails ook op elkaar geplaatst worden. Zo kan je er bijvoorbeeld ook je sponsjes of vaatdoeken in kwijt.

Spoelbakrooster

Ook het spoelbakrooster is handig wanneer je een enkele spoelbak hebt. Hiermee creëer je een extra niveau dat je kan gebruiken om je vaat te laten afdruipen, ingrediënten af te wassen … Je vergroot met dit accessoire de veelzijdigheid van je spoelbak zonder extra plaats in te nemen. Bovendien kan je het spoelbakrooster ook gebruiken als onderlegger op je werkblad. Gemaakt uit kwaliteitsvol roestvrij staal is het namelijk perfect om potten en pannen op te zetten. Multifunctioneel dus!

Strakke spoelbak

Niet alleen met de keukenaccessoires, maar ook met een handige spoelbak kan je de werkruimte in je keuken praktischer maken. Zo is de BLANCO AXIA III 5 S een goede keuze. Met de strakke lijnen en dunne, vlakke boord zit je qua design alvast goed. En deze spoelbak ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook zeer praktisch! Koken en afwassen wordt veel makkelijker omdat je het volume optimaal kan benutten. Zo is er het multifunctionele inzetbakje dat je gemakkelijk in de hoofdbak kan plaatsen om bijvoorbeeld eten te bereiden. Of wat dacht je van de op maat gemaakte snijplank?

Gepubliceerd op 27.09.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow