Kent u het aantal tabletten nog in uw vaatwasser? Geen nood, dit hoeft ook helemaal niet. Geef in de Home Connect-app aan wanneer u 50 nieuwe tabletten invoert – na 45 cycli krijgt u een melding op uw smartphone of tablet. De app bevat zelfs een directe link om tabletten te bestellen. En er is meer: Dankzij de geïntegreerde Easy Start functie start uw vaatwasser het meest ideale programma voor elk type belading. Werken met een intelligent toestel is extreem simpel.

Hierbij een kleine tip van ons: Je smartphone heeft heel veel tips voor jou.

Niet alleen je mama is een expert als het om de vaat gaat. Je vaatwasser is dat ook. Vraag gewoon Easy Start en je krijgt het juiste programma voor je vaat. Zo heb je steeds de beste vaatwasexpert in huis – zelfs wanneer mama niet in de buurt is.

Wat echt belangrijk is in het leven: zeker niet de vaat.

Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan aan de vaat te moeten denken. Daarom stuurt je vaatwasser pushmeldingen naar je mobiel toestel als je dat wilt, zodat je steeds op de hoogte blijft van de actuele programmastatus. Zo blijft alles onder controle en heb je tijd voor echt belangrijke zaken.

BOSCH Vaatwassers SBV88TX36E

Gepubliceerd op 29.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow