W11, dat zijn geconnecteerde designtoestellen die onderling kunnen communiceren en die je vanop je smartphone kunt bedienen! Revolutionair toch?

De 6TH SENSELive-app

Het is via deze door Whirlpool ontwikkelde app dat je je apparaten op afstand kunt bedienen! Wat zou je er bijvoorbeeld van denken om je oven al te laten voorverwarmen voordat je thuiskomt? Handig! De app kan je ook lekkere receptjes voorstellen om klaar te maken in je hoogtechnologische keuken.

Een volledig zelfstandige anti-geurdampkap

Met de app kan je je dampkap meteen connecteren met je oven en kookplaat zodat ze met elkaar communiceren. Zo zal de dampkap haar zuigkracht aanpassen aan wat je aan het klaarmaken bent. En ook al maak je niks klaar, dan nog doet je W11-dampkap haar werk: ze detecteert geurtjes en doet ze verdwijnen. Ze is ook uiterst stil: slechts 57 db. Geen storende dampkapgeluiden meer dus.

Een oven als hulpchef

Ben je wel te vinden voor een oven met een kleurentouchscreen dat je makkelijk kunt bedienen? Met het MySmartDisplay-scherm van Whirlpool geen probleem! Zo heb je een echte hulpchef in huis. Het scherm stelt je immers een waaier aan voorgeprogrammeerde recepten voor en geeft je advies over de optimale bereidingsinstellingen, voor een perfect resultaat. Een lamsbout klaarmaken was nog nooit zo makkelijk! En naast gebruiksvriendelijk is dit scherm ook nog eens intelligent: het suggereert gepersonaliseerde recepten en je kunt er ook favorieten mee opslaan.

Een intelligente kookplaat

De MySmartDisplay-technologie is ook beschikbaar op de nieuwe inductiekookplaat uit de W Collection. Je hoeft enkel maar de instructies te volgen op het kleurenscherm, dat ervoor zorgt dat geen enkel gerecht nog mislukt: voor elk recept kiest het automatisch de optimale temperatuur en bereidingstijd Of het gerecht nu makkelijk of bewerkelijk is, het scherm komt je te hulp, van een simpele hamburger tot een verfijnde risotto!

Behalve intelligent is de kookplaat ook erg praktisch: de kookplaat past zich aan jou aan. Dankzij het automatische detectiesysteem kan je nieuwe kookzones maken. Je kan tot wel 8 zones tegelijk gebruiken. Zo heb je altijd wel ergens een plekje voor je vispan. Dat ietsje meer? De temperatuur wordt gelijkmatig verdeeld. Zo bespaar je enorm veel tijd en energie.

Een nu al bekroonde collectie!

De W11-collectie heeft een Red Dot Design Award gekregen. De topklasse W11-toestellen zijn immers heel elegant. De metalen handgrepen en de zwarte glazen oppervlakken passen immers perfect samen.

Gepubliceerd op 11.10.2019
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow