De nieuwe vaatwasser van Whirlpool biedt je alles wat je zoekt in dit type huishoudtoestel: een grote inhoud, een efficiënt afwas- en droogprogramma, slimme technologieën en energieklasse A. Wil je graag meer weten over dit toestel? Èggo laat je kennismaken met deze minirevolutie, waarmee je dagelijkse leven er een stuk eenvoudiger op wordt.

Een ruime vaatwasser voor elke keuken

Extra ruimte aan de binnenkant zonder plaatsverlies aan de buitenkant, dat is de belofte van de MaxiSpace-vaatwasser van Whirlpool! Dankzij zijn compactere motor beschikt deze vaatwasser over 10% meer ruimte, en dat met behoud van de standaard buitenafmetingen, zodat hij elke klassieke vaatwasser kan vervangen, ongeacht of het om een inbouw-, een integreerbaar of een vrijstaand toestel gaat. Deze vaatwasser is dus perfect geschikt voor jouw woning, zowel voor een grote, volledig uitgeruste keuken als voor een functionele kleine keuken.

Een kijkje aan de binnenkant van deze ruime vaatwasser

Met zijn XXL-reservoir en flexibele en modulaire rekken vindt je vaat altijd een plekje in de MaxiSpace-vaatwasser van Whirlpool.

Een grote inhoud voor al je borden en glazen

Het onderste rek biedt meer plaats dan een traditionele vaatwasser, met plaats voor borden met een diameter tot 32 cm. Dankzij de slimme indeling kun je je pannen en ovenschalen verticaal zetten. Het resultaat? Zo hoef je je grote pannen door plaatsgebrek niet meer met de hand af te wassen of te wachten tot de volgende beurt.

Een extra voordeel? Het grotere onderste rek gaat niet ten koste van de plaats van het bovenste, dat nog altijd over hetzelfde volume beschikt.

Een gloednieuw ontwikkelde derde besteklade

Dé nieuwigheid van deze vaatwasser? De derde lade. Waar deze normaal enkel voor bestek wordt gebruikt, kun je er nu je kommen, glazen en tassen tot wel 13 cm hoog in kwijt, naast je bestek uiteraard. Dat betekent extra plaats voor nóg meer borden in de andere rekken.

Conclusie: Je hoeft niet meer op de volgende afwasbeurt te wachten om al je vaat te wassen en hoeft niets meer zelf af te wassen! Alles kan namelijk in de Whirlpool MaxiSpace!

Een krachtige reiniging voor een glanzende vaat

Nog een troef van deze Whirlpool-vaatwasser? Het onderste rek is uitgerust met PowerClean Pro, een afwastechnologie die zelfs de vuilste borden en pannen reinigt. Voor zeer vuile schalen, borden en pannen kun je kiezen voor een extra grondige reiniging, met 60% krachtigere waterstralen. Dankzij de SpaceClean-technologie wordt de derde lade besproeid met waterstralen in het rek zelf. Zo worden je bestek, glazen, tassen en kommen perfect schoon, ondanks de beperkte hoogte van het rek.

Energiezuinig afwassen en drogen

Nog een voordeel van dit toestel? De MaxiSpace-vaatwasser beschikt over energieklasse A en werd speciaal ontwikkeld met het oog op een lager water- en energieverbruik. Dankzij zijn slimme ecofuncties bespaar je op die manier tot wel 40% water en energie per afwasbeurt.

Automatische detectie van het beste afwasprogramma

De 6th SENSE-technologie past het afwasprogramma automatisch aan volgens de hoeveelheid vaat en hoe vuil deze is. Zo verbruik je enkel wat nodig is voor een optimale reiniging, niet meer en ook niet minder!

Automatische opening van de vaatwasser om natuurlijk te drogen

De MaxiSpace van Whirlpool is ook uitgerust met het NaturalDry-systeem. Deze droogtechnologie opent automatisch de deur van het toestel aan het einde van het programma. Zo kan de vaat op natuurlijke wijze drogen en verbruik je geen extra energie. Het enige wat jij nog moet doen, is de vaat terug in de kast steken!

En nog heel wat andere handige functies

Naast al deze voordelen is Whirlpool’s MaxiSpace uitgerust met nog andere functies die het huishouden vereenvoudigen en je comfort verhogen.

Stabiel railsysteem

Het onderste rek van deze vaatwasser maakt gebruik van een gloednieuw railsysteem, waardoor het rek stabieler loopt en je het makkelijker kunt verplaatsen zonder dat het ontspoort of je vaat eraf valt.

Ultrastil programma

Niets zo vervelend als een vaatwasser die als een vliegtuig klinkt. Gelukkig wordt je tv-avondje niet verstoord door dit toestel: Met slechts 38 decibel valt de MaxiSpace amper op.

Om het geluidsniveau tijdens het wassen nóg verder te verlagen, beschikt hij over een stil programma, met maximaal akoestisch comfort. Een handige optie als je je vaatwasser aanzet voordat je gaat slapen.

Optimaliseer samen met èggo de oppervlakte van je keuken

Voor een optimaal ingedeelde keuken heb je ook slim ontworpen elektrotoestellen nodig. Met èggo kun je je keuken uitrusten met huishoudtoestellen waarmee je plaats bespaart én je comfort verhoogt. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en vind de oplossing die het beste bij jouw behoeften past.

Vind een showroom
MEER WETEN

Hulp nodig?

Maak een afspraak
Gepubliceerd op 29.04.2024
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow