Designvol, trendy, strak: het nieuwe Zanussi-gamma verdient zeker een plaatsje in je interieur en kan perfect worden afgestemd op elke keukenstijl.

Het nieuwe gamma bestaat uit een reeks makkelijk te gebruiken huishoudtoestellen waarmee je kunt genieten van je keuken. Naast het gebruiksgemak zal je zeker ook vallen voor het nieuwe, harmonieuze en moderne design.

De oven: het hart van je keuken

Dankzij Zanussi vind je altijd een oven die past bij wat je nodig hebt. Pyrolyse, hete lucht, Airfry, stoom, ... heel wat ovenfuncties die je niet meer zult kunnen missen voor jouw heerlijke gerechtjes. Maar dat is nog niet alles! De ovens zijn ook beschikbaar in verschillende binnen- en buitenafmetingen. Géén Zanussi-oven vinden die voor jou gemaakt is, kan dus niet.

Een microgolfoven: makkelijk en ingenieus

Om te bereiden, ontvriezen, op te warmen: een microgolf is een onmisbaar polyvalent toestel in je nieuwe keuken. Als je op zoek bent naar een manier om eenvoudig en snel maaltijden te bereiden, overweeg dan eens een Zanussi-inbouwmicrogolfoven.

Kookplaten: vitrokeramisch, inductie, gas...

Bij Zanussi vind je een assortiment kookplaten voor de echte “chef-kok” in jou. Voor wie zweert bij gecontroleerd koken en makkelijk onderhoud heeft dit Italiaanse merk verschillende inductiemodellen met heel wat afmetingen en designs. Kookfanaten laten zich ongetwijfeld verleiden door een van de kookplaten op gas met een design van weleer, maar wel hedendaagse technologie. Deze kookplaat, die beschikbaar is in verschillende afmetingen, geeft je keuken ook een “professionele” look.

Dampkappen: design centraal in je keuken

Elke keuken is uniek, die van jou dus ook. Daarom vind je bij Zanussi een brede waaier damkappen. Van eilanddampkap tot ingebouwde dampkap: er is een oplossing voor alles wat je maar wilt. De elegante dampkappen beschikken over ingewerkte verlichting. Je hoeft enkel nog te kiezen!

Heb je een kleine keuken? Geen probleem, Zanussi heeft aan alles gedacht! Deze compacte, verticale dampkap met elegante afwerking past perfect in een kleine ruimte.

Ben je verliefd geworden op ons Zanussi-elektrogamma?

Wil je graag meer weten? Raadpleeg dan zeker onze catalogus. Wil je de toestellen liever in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak of ga langs in een showroom in je buurt.

Een afspraak maken
Gepubliceerd op 20.10.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow