Hoe verliep je ervaring met èggo?

Voor we naar de showroom hier in de buurt gingen, bekeken we op eggo.be eerst de huidige trends. Het was mijn droom om met een mooi keukeneiland en superveel kasten te werken.

 

Vervolgens werden mijn man en ik bij èggo in Nijvel verwelkomd door Amaury. We waardeerden zijn luisterend oor en goed advies. Hij hielp ons bij de keuze van onze toestellen, maar ook bij de ideale indeling van de ruimte en kasten. We kozen voor lades met ‘dubbele kast’ en voor een uitbreiding naar onze woonkamer.

Aangezien er geen afscheiding is tussen onze keuken en de woonkamer, kozen we ervoor om de materialen en kleuren van de opbergkasten te laten aansluiten op die van de woonkamer en zo een uniform uitzicht te verkrijgen.

Door voor de inrichting van alle ruimtes met één contact te werken, bespaar je tijd én ben je zeker van een uniform interieur

Na drie afspraken lag het volledige project vast en konden we in alle vertrouwen onze handtekening zetten. Ons project was helemaal zoals we het in gedachten hadden, en dat perfect binnen ons budget.

Hoe verliep de plaatsing van jullie nieuwe keuken?

Zodra we de offerte hadden ondertekend, verliep alles via onze contactpersoon. Zij hield ons op de hoogte van de planning voor de levering en de plaatsing. De werfopvolging verliep vlekkeloos.

Een goed georganiseerde werfopvolging

Mijn keuken groeide uit tot mijn bureau

Door de coronacrisis werk ik vandaag in mijn keuken, een grote en aangename ruimte waar ik me goed voel. Een perfect rustgevende plaats om te werken.

‘s Avonds zitten we met het hele gezin aan ons eiland om van het avondmaal te genieten.

Zou u èggo aanbevelen?

Ik kan èggo aanraden aan mijn vrienden, collega’s en kennissen. 

Mijn èggo-ervaring kan ik samenvatten in drie woorden:   Professionalisme, creativiteit en vertrouwen!   

Gepubliceerd op 18.08.2021
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow