Hoe verliep jullie ervaring met èggo?

We maakten een afspraak met een adviseur van èggo in Turnhout, waar we het gamma en de kwaliteit van de badkamermeubels konden zien, plus de keuze aan waskommen, spiegels, verlichting en kranen.  We waren onmiddellijk verkocht bij het zien van een toonzaalmodel. Ons project was snel ‘beklonken’. We waren al overtuigd van de kwaliteit van de meubels en van het werk van de plaatsers, dus besloten we nog tijdens ons bezoek aan de toonzaal om de volledige badkamer te bestellen. 

Èggo ging goed om met de technische vereisten

Ons meubel staat tegen een stenen muur, wat betekende dat het werkblad moest worden versneden, een hele uitdaging.  De monteur moest bij de plaatsing zeer precies te werk gaan en veel geduld hebben. Het resultaat is perfect en onze vrienden zijn zeer enthousiast over onze badkamermeubels.

“Onze eerste ervaring met èggo, bij de aankoop van onze keuken, was zeer positief. Daarom kozen we opnieuw voor èggo voor de inrichting van onze badkamermeubels.  Ook voor onze toekomstige dressing op maat zullen we zeker aan hen denken

Hoe verliep de plaatsing van jullie badkamer?

Er was geen enkele onaangename verrassing: de verantwoordelijke deelde de datum van de plaatsing mee, en alles verliep volgens planning. Het team kwam op tijd aan, ging uiterst discreet te werk en nam alle verpakkingen en afval na hun werk mee.  Een hele opluchting, zeker omdat ik in de achtste maand van mijn zwangerschap zit!

Een kleine badkamer waar alles binnen handbereik ligt

We hebben een vrij kleine woning, wat dus ook geldt voor onze badkamer. We hebben graag alles bij de hand. De èggo-adviseur raadde een hoge kolomkast aan voor een zo efficiënt mogelijke indeling.

Zouden jullie èggo aanbevelen?

Ik kan èggo aanbevelen aan mijn vrienden, collega’s en kennissen.  Mijn ervaring met èggo kan ik samenvatten in drie woorden:  kwaliteit – service – advies 

Ontdek alle getuigenissen
Lees meer

Heb je een project?

Maak een afspraak
Gepubliceerd op 18.10.2021
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow