Wat wilden ze graag?

Dit jonge ingenieurskoppel, dat woonde in een caravan achteraan in hun tuin tot de renovatiewerken aan hun huis achter de rug waren, popelde stilaan van ongeduld om terug een comfortabele thuis te hebben!

Waar droomden ze van voor hun interieur? Een ruwe, industriële stijl met een plaatsje voor de boekenkast die Stéphanie al zo lang graag wilde. Ze is immers dol op lezen en heeft een grote boekencollectie. Maar de boekenkast moest ook plaats bieden aan een hele reeks voorwerpen die het jonge koppel wilden uitstallen in hun leefruimte: familie- en vakantieherinneringen, dingen met sentimentele waarde, ...

Fotografie Jonah Samyn voor vtwonen.
Fotografie Jonah Samyn voor vtwonen.
Fotografie Jonah Samyn voor vtwonen.
Fotografie Jonah Samyn voor vtwonen.

Het resultaat?

Het resultaat is een èggo-boekenkast op maat die perfect past bij de industriële sfeer van de woonkamer met ongewone hoeken. Met de meubelen van èggo is alles mogelijk, hoe de ruimte er ook uitziet. De boekenkast is voortaan hèt pronkstuk van de woonkamer. Elk boek, elk waardevol object, zoals de mijnwerkershelm en de speciale stenen van Simons grootvader, prijken vol trots in dit mooie opbergmeubel.

Dat was exact hetgeen wat ik zelf altijd voor ogen had dat ik graag zou willen hebben, zo’n lekker gezellige boekenkast.

Stéphanie

Gepubliceerd op 12.12.2019
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow