Waarom heb je voor èggo gekozen? 

Ik kende het merk èggo al omdat ze heel actief zijn op social media. De èggo-website vond ik heel inspirerend, en daardoor besloot ik in een winkel langs te gaan. Wanneer je een woning renoveert, is maatwerk een onbetwistbare troef om de kleinste ruimtes te optimaliseren. Ik wilde absoluut een maximum aan opbergruimte in alle kamers van ons huis. 

Het is het maatwerk dat me overtuigde!

AURÉLIE VAN DAELEN

Hoe is je ervaring met èggo verlopen?

Tijdens mijn bezoek aan de showroom van Waver voelde ik met meteen op mijn gemak bij Anthony, de èggo-raadgever. Mijn hoofd barstte van de ideeën en ik apprecieerde het echt dat hij me originele ontwerpen voorstelde die voldeden aan mijn verwachtingen.  Al snel keurden we de verschillende ontwerpen goed.  Na de levering van de meubelen kwamen de plaatsers, en in slechts één week was de hele werf afgewerkt. Ongelooflijk!  

Vertel eens iets over de verschillende ruimtes die èggo inrichtte

Een ordelijke inkomhal 

Om onze inkomhal ordelijk te maken en optimaal te benutten – met aandacht voor de stijl op onze benedenverdieping – kozen we voor een Amerikaanse bank

Daarin zit een superpraktische opbergruimte, die de ontvangstruimte van onze woning een zeker cachet geeft. 

Èggo voorzag in het volgende: 

  • een lade om onze accessoires in op te bergen (bril, handschoenen, sleutels, ..) 
  • een lade voor elk van ons, voor schoenen, petten, sjaals, ... 

Alles heeft dus een eigen plaats! 

Qua look opteerde ik voor een riettint. Ik hou vooral van de houten details en de mooie champagnekleurige handgrepen uit het èggo-gamma. 

Opbergruimtes voor steeds zelfstandigere kinderen 

De volledige zolder richtten we in voor de kinderen. 2 slaapkamers, een speelkamer een badkamer en een volledige gang met èggo-inbouwkasten. In deze zolderruimte met schuine dakwanden was maatwerk van groot belang om de ruimte optimaal te benutten. In de slaapkamers kozen we voor een klein hanggedeelte en verschillende legplanken zodat de kinderen makkelijk bij hun kleren, speelgoed en andere accessoires kunnen. 

Handigheidje van èggo: grote laden voor het speelgoed. 

Voor het design suggereerde èggo een sobere, tijdloze afwerking in mat wit en hout. 

Eggo-rondleiding bij Aurélie Van Daelen - Deel 1: De Inkomhal

Het bureau van Aurélie

Mijn bureau werd ingericht in de vroegere garage. Onze èggo-raadgever moest kleine kunstgrepen toepassen die afgestemd zijn op de architectuur van de ruimte. Het resultaat is perfect! Wanneer ik werk, zit ik graag rustig. Alles moet volledig opgeruimd zijn om goed te werken. Ik wilde ook een kitchenette met een extra koelkastje, zodat ik de hele dag ongestoord in mijn bureau kan werken. Ik ben fan van het stenen blad dat gebruikt is voor mijn werktafel. Het brengt sfeer in mijn bureau. Het opbergmeubel werkte èggo af met een blad in dezelfde steen.  

Speciale Eggo-rondleiding bij Aurélie Van Daelen - Deel 2: Het bureau van Aurélie!

Het bureau van Nico

In het bureau van Nico wilden we vooral de ruimte maximaal benutten. Maar we wilde ook een ingewerkte nis om er wat decospullen in te zetten.  

Deze slim ingerichte ruimte zou in de toekomst wel eens een babykamer kunnen worden, waar we makkelijk alle babykleertjes en -accessoires kunnen opbergen

Eggo-rondleiding bij Aurélie Van Daelen - Deel 3: het bureau van Nico

Zie je Aurélie graag aan het werk op haar social media? 

InstagramFacebookYouTube, Blog 

Wil je meer weten?

Een afspraak maken
Gepubliceerd op 29.03.2022
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow