Wij droomden al 40 jaar van
een nieuwe keuken.
Vandaag geeft ze ons een goed gevoel
en maakt ze ons leven mooier!  

De keuken in de etalage van de èggo-winkel in Verviers trok onmiddellijk onze aandacht: het design strookte met onze verwachtingen. We wilden een strakke, witte keuken met lichte lijnen en een eethoek. Het was èggo die het best aan onze wensen voldeed met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze èggo-adviseur wist ons snel te charmeren met zijn vriendelijkheid en bekwaamheid. We hebben ook snel een vertrouwensrelatie opgebouwd en ons dossier werd nauwkeurig en efficiënt behandeld.

Hartelijkheid, keuze, bekwaamheid… dat is onze ervaring met èggo in een notendop!
 


 

Dankzij de brede waaier aan modellen, details en afwerkingen aangeboden door èggo, hebben wij ons basisidee verbeterd. Er was ook een ruime keuze aan elektrotoestellen, spoelbakken, enz.

Er waren verschillende afspraken nodig om onze keuzes te bevestigen, maar het contact verliep altijd even vriendelijk. De opmetingen, levering en plaatsing zijn binnen de geplande termijn uitgevoerd. De efficiëntie en de knowhow van de plaatsers zijn meer dan een vermelding waard.

Gedurende het hele project was de samenwerking met de èggo-adviseur perfect! Een vriendelijke ontvangst, een luisterend oor, een uitstekende begeleiding… Bij elke stap van het project konden we rekenen op flexibiliteit en steun, waardoor we ons aangemoedigd voelden!

Gepubliceerd op 10.07.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow