Wij koken heel graag en dankzij èggo hebben we nu een droomkeukentje in ons appartement aan zee! We wilden een professionele combi-oven, een spoelbak op een centrale blok die reeds bestond en een degelijke inductieplaat.

Waarom heb je voor èggo gekozen om dit mooie project te verwezenlijken?

We hebben èggo via via leren kennen. We zijn gezwicht voor de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. In de èggo-showroom hebben we een heel aangenaam gesprek gehad met de adviseur die onze behoeften begreep.

Hoe verliep het contact met èggo?

Hij luisterde naar al onze vragen en dankzij zijn voorstellen kregen we snel een realistisch beeld van ons ontwerp. We waren ook heel tevreden over de brede waaier aan kleuren, indelingsmogelijkheden en elektrotoestellen.

we nu lekkere gerechten klaarmaken met zicht op zee. Het is echt de keuken van onze dromen!

De levering gebeurde binnen de geplande termijn en de plaatsing verliep vlekkeloos. De uitgevoerde werken waren nauwkeurig en netjes, wat erg geapprecieerd wordt in een groot appartementsgebouw op de dijk. Vandaag hebben we een superfunctionele keuken. Dankzij ons nieuw centraal eiland kunnen  we nu lekkere gerechten klaarmaken met zicht op zee. Het is echt de keuken van onze dromen!

Gepubliceerd op 14.08.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow