Ik voel me heel goed in mijn nieuwe keuken en het is er heerlijk koken. Ik kan èggo ten zeerste aanraden!
 

Aangezien onze keuken geen rechte muur heeft, leek het me moeilijk om te vinden wat ik zocht: een moderne keuken in ons huis dat vroeger een hoeve was. Ik droomde van een centraal eiland zodat ik door het raam kan kijken terwijl ik kook.

Ik heb èggo toevallig ontdekt, toen ik in de winkelzone van Foetz was. De ontvangst en de toonzaal hebben me aangenaam verrast.

Ook al had ik geen afspraak, heeft de adviseur de tijd genomen om me aanbevelingen te doen waar ik me onmiddellijk in kon vinden. Met veel aandacht beantwoordde hij al mijn vragen, wat ik erg apprecieerde.

Ik ben zeer tevreden over de waaier aan mogelijkheden die èggo aanbiedt, alsook de kwaliteit van de materialen

Na mijn eerste contact met de adviseur in de winkel hebben we een afspraak gemaakt om de keuken in detail te bespreken en de accessoires, elektrotoestellen, de spoelbak, dampkamp, achterwand, enz. te kiezen.

Er is een contract opgemaakt met een geschatte leveringsdatum. Enkele dagen later werd ik opgebeld door de technicus om een datum te prikken voor de definitieve opmetingen. En dat verliep heel vlot! De leveringstermijn werd gerespecteerd. Ook de montage was professioneel en binnen de geplande termijn uitgevoerd!

Gepubliceerd op 10.07.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow