Stipt, stijlvol en geslaagd, dat zijn de 3 woorden die onze ervaring met èggo omschrijven!

Hoe heb je èggo leren kennen?

We kenden èggo voornamelijk van hun reclame (radio, folders, tv, ...) Maar ook en vooral omdat hun showroom in Kortrijk vlak bij ons is.

Waarom heb je voor èggo gekozen?

In het begin twijfelden we tussen verschillende keukenbouwers. We hebben uiteindelijk voor èggo gekozen om verschillende redenen. Eerst en vooral omdat de showroom zo dichtbij is en we zo’n warm onthaal kregen bij ons eerste bezoek. Verder waren we verrast door de ruime keuze aan materialen en opties. Tot slot heeft de promotie van het moment een grote rol gespeeld bij onze keuze, want daarmee viel de keuken van onze dromen binnen ons budget! We hebben dan ook geen toegevingen hoeven te doen.

Hoe verliep het contact met èggo?

Onze designer heeft echt zijn tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. We hadden al een idee van de vorm van onze nieuwe keuken en de materialen die we wilden gebruiken. Op basis daarvan heeft hij ons getoond welke kasten en uitrustingsmogelijkheden er waren. We hebben veel kostbare tips gekregen over ergonomie: de plaatsing van de vaatwasmachine en de huishoudtoestellen werd aangepast aan onze behoeften. We kregen zelfs advies over het type vuilnisbak voor onder de spoelbak!

We bestelden onze keuken in januari. Met onze designer planden we de verschillende data in. Er werd erg vlot gecommuniceerd. Alles is goed verlopen. Levering en installatie werden ingepland in mei. Alle data werden gerespecteerd! Op 2 dagen tijd was onze keuken gemonteerd.

Wat waren jullie behoeften en wensen voor de nieuwe keuken?

We hadden vooraf een plan getekend van onze ideale keuken. Voor ons waren greeploze donkergrijze kasten belangrijk, en een houten werkblad. In ons eiland wilden we ook opbergruimte aan de kant van het salon voor onze boeken. Ook een zwarte spoelbak en kraan stonden op ons verlanglijstje. We dachten dat dat allemaal niet mogelijk was met ons budget, maar uiteindelijk wel! Nu hebben we alles!

We voelen ons op ons gemak en trots in onze nieuwe keuken! Ze is de blikvanger van ons huis.

Gepubliceerd op 14.01.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow