Geruststellend, professioneel en verbluffend: dat is mijn èggo-ervaring in 3 woorden!

Waarom heb je voor èggo gekozen?

Ik kende èggo omdat ik al verschillende keren langs de showroom in Aarlen gereden was. Ik heb beslist om met hen in zee te gaan omdat ik tijdens mijn bezoek aan de winkel gevallen ben voor de kwaliteit van de keukens. Die voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. Bovendien heeft de designer me – nadat ik uitgelegd had wat ik nodig had en waar ik zelf aan dacht – uitstekend advies gegeven, afgestemd op mijn project. Ik vond het ook fijn dat er zoveel mogelijkheden waren wat materialen, kleuren, inrichting en elektro betreft.

Dat ietsje meer? Ik vond het heel boeiend om mijn toekomstige keuken tot leven te zien komen in 3D naarmate ik keuzes maakte in de offertefase.

Wat waren je behoeften en wensen?

Deze keuken moest in mijn gîte geplaatst worden. Ze moest dan ook zeer ruim en optimaal ingericht zijn, om plaats te bieden voor 18 personen. Een keuken staat zonder twijfel voor gezellige momenten, dus ik wilde grote werkruimtes zodat verschillende personen tegelijkertijd kunnen koken. Een uitrusting en elektro die tegen een stootje kunnen, waren ook uiterst belangrijk.

Alles is goed verlopen, ik voel me geïnspireerd in mijn nieuwe keuken

Gepubliceerd op 09.01.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow