De klantenservice van èggo was top gedurende het hele project! We kregen snel een antwoord op al onze vragen.

Waarom heb je voor èggo gekozen?

Mijn schoonouders hadden èggo aanbevolen. Voor ons is de keuken een heel belangrijke ruimte in het huis. Voor zo’n project moet je creatief en vooral vakkundig zijn. We wilden een keukenspecialist en moesten dus goed kiezen! En èggo kwam volledig overeen met wat we zochten. Èggo biedt alle diensten aan die we wilden: ontwerp, een ruime keuze, levering, plaatsing en vooral advies! 

Hoe verliep het contact met èggo?

We werden heel goed onthaald toen we in de showroom aankwamen. Onze designer was alleen maar met ons bezig en luisterde aandachtig. Dat stelde ons gerust, want het was onze eerste keuken en we wisten het allemaal niet zo goed. Ze heeft ons een ruime keuze aan kleuren, materialen en modellen getoond. We zouden alles genomen hebben! Gelukkig kregen we echt tips op maat. Nadat we het model en de kleuren gekozen hadden, gingen we verder met de 3D-plannen. We hebben ons ontwerp trouwens de dag zelf nog goedgekeurd!

Daarna legde de designer ons alle verdere stappen uit en hebben we een indicatieve leveringsdatum vastgelegd. De eerste stap was een afspraak om op te meten. Daarna volgde alles elkaar mooi op en een paar weken later was onze keuken al geleverd en geplaatst. En dat allemaal mooi op tijd: bravo! Eddy, onze monteur, was heel sympathiek en professioneel. De keuken werd snel en netjes geplaatst. De klantenservice van èggo was top gedurende het hele project! Ze zijn vlot bereikbaar. Van het begin tot het einde van ons project werd alles prima opgevolgd.

Wat waren jullie behoeften en wensen voor de nieuwe keuken?

We wilden een neutrale, moderne, functionele en vooral kwaliteitsvolle keuken die ons budget respecteerde. Bravo èggo, opdracht volbracht! We koken nu elke dag graag lekkere gerechtjes! In een keuken die tegemoetkomt aan al onze wensen kunnen we niet anders dan ons goed voelen.

Professionaliteit, bereikbaarheid en tevredenheid zijn de 3 woorden die mijn èggo-ervaring beschrijven !

Gepubliceerd op 19.02.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow