We hebben onze keuken niet ontworpen met het oog op een leefruimte, maar sinds ze geïnstalleerd is, brengen we er veel meer tijd door en doen we er meer dan koken alleen.

We wilden een keuken met veel opbergruimte, een groot werkblad en nieuwe elektrotoestellen om te kunnen koken en bakken! Maar ook een werkblad en spoelbak die hoger zijn om onze rug te sparen. We vonden onmiddellijk wat we zochten en nodig hadden bij èggo.

 

Waarom heb je voor èggo gekozen?

We kenden èggo van naam en hadden al positieve feedback gekregen van vrienden. Toen we van keuken wilden veranderen, zijn we eerst inlichtingen gaan vragen bij een grote Zweedse keten. De positieve feedback, de zekerheid van « alles inbegrepen en geïnstalleerd » en het respect voor ons budget hebben ons overtuigd om voor èggo te kiezen.

 

Hoe verliep het contact met je èggo-adviseur?

Het contact verliep goed. We kregen uitstekend en oprecht advies. Onze adviseur nam echt de tijd om te peilen naar onze verlangens, behoeften en budget. Toen we een eerste ontwerp te zien kregen, waren we bovendien erg aangenaam verrast. Niet alleen ons budget werd gerespecteerd, maar ook onze ideeën voor onze toekomstige keuken. Er waren verschillende afspraken nodig, want we hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de muren en vloer te renoveren. Maar iedere keer hebben we het project op coherente wijze en binnen het budget kunnen aanpassen.

 

Hoe zou je de verschillende stappen van het project omschrijven?

  • Zodra onze werken achter de rug waren, werd er een afspraak gemaakt voor de opmetingen en die is vlot verlopen.
  • Een levering zonder enige hinder.
  • De plaatsing is probleemloos en netjes uitgevoerd.

Onze ervaring met èggo in een notendop: kwaliteit, respect voor het budget en keuze!  

Gepubliceerd op 12.07.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow