We hebben nu de keuken waarvan we droomden! We hebben zin om er te koken en vrienden uit te nodigen.

Wij wilden een tijdloze keuken, gemakkelijk te onderhouden, praktisch, met veel opbergruimte, een groot werkblad, een centraal eiland en kolomkasten. Het is nu een van de belangrijkste ruimtes van het huis en we voelen er ons geweldig!

Waarom èggo?

Omwille van de prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben de keuken van onze dromen gekregen, met een uitstekende kwaliteit en aan een zeer concurrentiële prijs.

Hoe hebben jullie èggo ontdekt ?

Wij hebben èggo ontdekt dankzij een vriend en we waren echt verrast door alle mogelijkheden.

 

De beheerder van ons project luisterde goed, was geduldig en gaf goede raad. Ze heeft erg goed begrepen wat wij verwachtten. Wanneer we vragen hadden, konden we gewoon telefoneren en kregen we meteen antwoord. Van het uitdenken tot de installatie heeft ze ons dossier opgevolgd. We zijn helemaal in de wolken.

Onze verwachtingen werden overtroffen, dat is onze ervaring met èggo!

Snelle afspraak, nauwkeurige opmeting, levering zonder zorgen en een snelle, propere en perfecte plaatsing door een professioneel en sympathiek team.

Onze keuken

Eén keuken,
ontelbare mogelijkheden

Vind je dit model mooi? Ben je dol op zijn lijnen en karakter? Alle keukens uit onze collecties passen zich gemakkelijk aan aan je interieur en de afmetingen van je ruimte, maar ook aan je installatiebehoeften en persoonlijke wensen.

Ontdek deze keuken
Gepubliceerd op 30.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow