We wilden een witte keuken, maar wit kan mat, glanzend, blinkend, ecru of alpenwit zijn… Zoveel mogelijkheden!

Om ergonomische redenen wilden we zoveel mogelijk opbergruimte. Onze keukenruimte is erg klein en dus een hersenbreker. Maar samen zijn we erin geslaagd om al onze wensen voor een perfect keukendesign uit te laten komen!

Waarom èggo?

Omwille van de transparante prijzen, de flexibiliteit van de projecten en de duidelijke raad die we kregen van professionals.

Hoe hebben jullie èggo ontdekt ?

Wij hebben èggo ontdekt via een reclamebord in onze straat. We hadden er meteen een goed gevoel bij en hebben ons vertrouwen erin gesteld...

Sofie heeft ons warm onthaald en heeft meteen onze behoeften en verlangens begrepen. We waren op zoek naar het ideale design. Niets was te mooi voor onze keuken!

Vertrouwen, super prijs-kwaliteitsverhouding, uitmuntende dienst na verkoop, dat is onze ervaring met èggo!

Toen we bij èggo kwamen, wilden we iemand vinden die ons een duidelijk beeld zou geven van het budget en de mogelijke inrichting van onze keuken. Zodra onze werken waren afgerond, hebben we onze keuken kunnen bestellen en genoten van de ervaring van adviseurs en monteurs!

Onze keuken

Eén keuken,
ontelbare mogelijkheden

Vind je dit model mooi? Ben je dol op zijn lijnen en karakter? Alle keukens uit onze collecties passen zich gemakkelijk aan aan je interieur en de afmetingen van je ruimte, maar ook aan je installatiebehoeften en persoonlijke wensen.

Ontdek deze keuken
Gepubliceerd op 04.09.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow