De keuken is het hart van ons huis  

Jullie hadden heel wat eisen voor de inrichting van jullie nieuwe keuken ...   

We hadden een lange lijst eisen omdat we dol zijn op koken. Onze keuken is het hart van ons huis, we brengen er veel tijd door. Een functionele en ergonomische keuken was dus van fundamenteel belang. Of het nu ging om de materiaalkeuze, het design, de prijs-kwaliteitverhouding of de relatie met onze sales advisor, èggo loste onze verwachtingen in. We zijn supertevreden over onze ervaring. Voor de toestellen ging onze voorkeur uit naar Samsung. We zijn grote fan van de warmhoudlade, die is zo praktisch dat we niet meer zonder zouden kunnen! Aangezien we een volledig open keuken hebben, opteerden we voor een kookplaat met ingebouwde dampkap.

Een keramisch werkblad en een kleur die in harmonie is met de andere ruimtes van het huis!  

Goed advies krijgen, dat is belangrijk bij zo’n project!  En we moeten zeggen dat onze èggo-sales advisor zijn job gedaan heeft. Voor onze werkblad raadde hij ons meteen keramiek aan als materiaal, in de kleur, zodat het zou passen bij de andere ruimtes van onze woning. Het is prachtig en vooral erg praktisch om dagelijks te gebruiken: goed bestand tegen vetvlekken, makkelijk schoon te maken, we zetten er zonder zorgen warme potten op.

Waarom hebben jullie voor èggo gekozen? 

Voor de aankoop van een uitgeruste keuken moet je veel budget uittrekken. Het was dan ook normaal dat we bij verschillende merken langsgingen om een vergelijking te maken tussen de creativiteit van de ontwerpen, prijzen en materialen, sanitair en toestellen. Uiteindelijk schonken we ons vertrouwen aan èggo omdat het ontwerp áf was, en aan al onze eisen voldeedHet is vooral dankzij de relatie met dhr. Matthijs dat we zin kregen om ons project samen met èggo te realiseren.  

èggo heeft echt ons leven veranderd!  

We kozen voor èggo omdat hun ontwerp het beste aansloot bij wat we wilden.

Droom jij ook van een nieuwe keuken

Twijfel niet langer! Afspraak in een van onze 54 showrooms om onze nieuwe designtrends en de allernieuwste toestellen te ontdekken. Onze interieurspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden. 

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over éggo

Maak een afspraak
Gepubliceerd op 22.05.2023
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow