Wij zijn heel gelukkig! Onze nieuwe keuken heeft mijn leven op een bepaalde manier veranderd, ik voel me er zo goed. Ik geniet er met volle teugen van. Het is echt het hart van ons huis geworden!

Ik droomde van een keuken met veel lichtinval en waar alles een plaats heeft. En alles in het wit: zowel de muren als de meubelen. Ik wilde ook enkele elektrotoestellen recupereren: koelkast, oven en vaatwasser. Sinds onze drie kinderen het huis uit zijn, hebben we de ruimte vergroot om een heel gezellig, centraal eiland te kunnen plaatsen waar het hele gezin aan kan aperitieven. Tot slot, wilde ik veel opbergruimte.

Waarom heb je voor èggo gekozen om dit mooie project te verwezenlijken?

We waren al klant bij èggo, net als andere familieleden van ons. We hebben voor èggo gekozen voor hun ontvangst. Het klikte onmiddellijk met onze adviseur. We hadden een model op het oog en hij begreep snel wat we wilden: een keuken waar alles een plaats heeft, met een moderne toets en in het kader van een renovatie. Bovendien kwam de prijs overeen met ons origineel budget, wat niet het geval was bij concurrenten.

Hoe verliep het contact met èggo?

Het was eind januari, de periode tussen de solden en Batibouw. Erg drukke weken voor de keukenadviseurs, dus! We hadden een afspraak op een zondagochtend en we zijn meer dan 3u in de showroom gebleven! Het project is met veel geduld in 3D opgemaakt. Naar het einde toe, voelden we dat het resultaat heel mooi zou worden. Vervolgens is alles zeer vlot verlopen en 3 maanden later was onze keuken geïnstalleerd. Elke persoon heeft een specifieke functie en alles is tot in de puntjes georganiseerd. Ook de communicatie was goed. 

Ik heb erg professionele en vriendelijke mensen ontmoet. Ik heb geen enkel moment spijt gehad van mijn keuze en beveel èggo aan bij mijn dochter en vrienden

Bij èggo is er een ruime keuze in alle prijscategorieën. Ons werkblad, bijvoorbeeld, is fantastisch. Altijd onberispelijk dankzij de uitstekende kwaliteit. Ook al hebben we witte meubelen gekozen, zijn ze zeer makkelijk in onderhoud. Alles is goed georganiseerd en de timing nauwkeurig gerespecteerd. De plaatsing is met veel zorg en precisie uitgevoerd, echt heel professioneel. Iedereen was sympathiek en luisterde aandachtig naar onze verwachtingen. Sinds ik een centraal eiland heb, zijn mijn gewoontes veranderd. Nu kook ik met zicht op de tuin. Mijn man vertoeft nu ook veel meer in de keuken, want hier hebben we het meeste licht. Onze nieuwe keuken is…cool!

Gepubliceerd op 14.08.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow