Ik voel me goed in mijn keuken en draag er dagelijks veel zorg voor. Elk spulletje heeft er een plaats en de ruimte wordt welbewust gebruikt.

Ik wou vooral een kwaliteitskeuken: heel strak, functioneel en gemakkelijk te onderhouden. Een keuken waar niets rondslingert en de kasten niet uitpuilen.

Waarom èggo?

Omdat het mijn eerste uitgeruste keuken was en ik niet goed wist wat daar allemaal bij kwam kijken. Dankzij het team heb ik mijn droom werkelijkheid kunnen maken!

Hoe hebben jullie èggo ontdekt ?

Ik heb èggo ontdekt via het bouwbedrijf dat mijn huis heeft gebouwd. Ik was blij om het erg ruime en volledige aanbod te ontdekken.

De beheerder van mijn project stond klaar bij mijn minste vraag. Ze heeft zich er zelfs na de installatie van mijn keuken van verzekerd dat alles in orde was. Zo'n geweldige opvolging heb ik nog nooit meegemaakt!

Ontvangst, begeleiding, raadgeving van A tot Z, dat is mijn ervaring met èggo!

Alles werd tijdig gerealiseerd en gefinaliseerd. Ik heb geen enkel probleem gehad. De installatie werd op één dag met veel professionalisme afgewerkt!

Onze keuken

Eén keuken,
ontelbare mogelijkheden

Vind je dit model mooi? Ben je dol op zijn lijnen en karakter? Alle keukens uit onze collecties passen zich gemakkelijk aan aan je interieur en de afmetingen van je ruimte, maar ook aan je installatiebehoeften en persoonlijke wensen.

Ontdek deze keuken
Gepubliceerd op 30.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow