Kookworkshops: een gemeenschappelijk idee

Margaux en ik hadden het plan opgevat om een ruimte in te richten met een grote keuken voor showcooking. Ze moest voldoende groot en ergonomisch zijn om zowel privé- als bedrijfsgroepen te ontvangen voor incentives of bijeenkomsten.

Toen we beslisten om deze keukenruimte in te richten voor workshops, hebben we geen seconde getwijfeld om een beroep te doen op èggo.   

Waarom hebben jullie voor èggo gekozen?

We hebben een speciale band met directeur Frédéric Taminiaux. Beiden zijn we jonge ondernemers uit Namen, met dezelfde waarden: degelijk werk en respect voor onze klanten. We zijn trots op onze stad en houden van een uitdaging!

Hoe is jullie project verlopen?

We hadden geen architect voor dit inrichtingsproject, dus we zijn naar èggo Erpent getrokken met niet meer dan een paar ideeën... Onze raadgever Olivier is dus van nul vertrokken en luisterde aandachtig naar onze wensen. 

Ik was onder de indruk van hoe snel hij reageerde: hij begreep meteen wat we verwachtten voor dit project. Optimale opbergmogelijkheden en specifieke elektro behoorden tot de voorwaarden.

 “In een recordtijd kregen we een ontwerp dat voldeed aan al onze vereisten.”

Bovendien hadden we een uitzonderlijk bedreven keukenplaatser: Sébastien luisterde op de werf naar al onze wensen, werkte perfect af, en ook qua timing werd de plaatsing uitgevoerd zoals afgesproken.  Als hij kok was, zou ik hem meteen opnemen in mijn team! :-)

Ik beveel èggo aan omdat ze zo professioneel zijn, je ideeën naar waarde schatten en alles tot in de puntjes afwerken!

Charles Jeandrain

Waar zijn jullie helemaal verliefd op in deze keuken?

Dat zijn ongetwijfeld de materialen die èggo heeft aanbevolen.

Ik heb een voorliefde voor hout en natuursteen - ons restaurant “Attablez-vous” is trouwens al ingericht met deze materialen, met als troef dat ze persoonlijkheid hebben en mooi oud worden. 

Ik ben dol op de matzwarte deuren waar je geen vingerafdrukken op ziet. Behalve erg klassevol zijn ze ook verbijsterend makkelijk te onderhouden. En dat is gewoon top voor professionals!

Wat vinden jullie klanten van de nieuwe keukenruimte?

De klanten zijn betoverd door deze warme ruimte die uitnodigt tot gesprekken...   Door de lockdown kunnen we al verschillende maanden geen bijeenkomsten organiseren in deze nagelnieuwe keukenruimte, en we popelen dan ook van ongeduld om opnieuw onze deuren te mogen openen.

Volg zeker de culinaire tips van Charles op zijn Instagram-account, of verwen je smaakpapillen door een van zijn heerlijke gerechten te bestellen via zijn website: Attablez-vous

Gepubliceerd op 28.01.2021
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow