Toen ons tweede kindje op komst was, wilden mijn man en ik de slaapkamers mooi inrichten en onszelf ook een plezier doen met grote opbergruimtes. Ik ben nogal chaotisch van aard, in tegenstelling tot mijn man, die alles graag netjes opgeruimd heeft. Daarom wilden we graag mooie, grote inbouwkasten plaatsen waarin alles een plaatsje kreeg…

Waarom heb je èggo gekozen?

In 2018 had ik de directie van èggo ontmoet tijdens opnames voor het programma Waldorado op RTL TVI. Ik voelde me meteen aangetrokken tot dit jonge, dynamische en supergoed georganiseerde bedrijf, waar de begeleiding van de klant centraal staat. Zonder aarzelen ben ik dan ook de èggo-website gaan bekijken, en ben ik tot over mijn oren verliefd geworden op hun inrichtingsprojecten en service.

Tijdens mijn bezoek aan de showroom waardeerde ik vooral de warme ontvangst, het luisterend oor en de tips van de verkoper om onze ruimtes optimaal te benutten.

Emilie Dupuis

Hoe was je èggo-ervaring?

Eén week na productie in de fabriek waren al onze kasten geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt… volgens de vooropgestelde termijnen! Alles was perfect in orde toen het team bij ons thuis vertrokken is – zalig was dat, zo enkele dagen vóór onze baby geboren werd. De èggo-bezorgers en -plaatsers waren supersympathiek, luisterden heel goed naar wat we wilden, en werkten heel professioneel.

Emilie's bewaaradvies

Ik heb ook gevraagd dat er bepaalde planken in mijn dressing geplaatst werden nadat ik berekend had hoe lang mijn broeken en jurken waren, zodat ze netjes en ongekreukt in de kast hangen. De schuifdeuren zijn afgesteld tot op de millimeter! Wat ik zo leuk vind aan mijn èggo-kasten, is dat ze zacht sluiten, dankzij het softclose-systeem. Zo maak ik mijn slapende man niet wakker!

Dankzij mijn nieuwe èggo-opbergkasten ben ik misschien wel een nieuwe vrouw… die eindelijk wat orde heeft!

Emilie Dupuis

Gepubliceerd op 25.01.2021
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow