De bijkeuken, het washok, dat zijn vaak ruimtes die wat verwaarloosd worden omdat ze verborgen zijn, maar we wilden deze plek graag harmonieus en ordelijk maken.”

Hoe was jullie ervaring met èggo?

De verkoper gaf ons heel veel advies tijdens onze afspraak. Hij stelde ons voor om laden te plaatsen, zodat we veel makkelijker bij de lade-inhoud kunnen en zo onze rug sparen. Bovendien suggereerde hij om de deur van een meubel af te halen, omdat we onze ‘oude’ microgolfoven wilden houden, die nog altijd heel goed werkt. Hij paste zich aan aan wat wij wilden en nodig hadden!

Bijzonder detail:

Het gaat om een heel eenvoudige en rechte ruimte waarin we vier kolomkasten geplaatst hebben. We wilden hier opbergruimte en nuttige extra toestellen. Daarom bouwden we een koelkast en diepvriezer in, zo optimaliseren we de ruimte op een praktische manier!

We kozen voor een matwitte afwerking, heel makkelijk in onderhoud, en kleine, discrete ingewerkte handgrepen, die het geheel designvol en strak maken.

Hoe verliep de plaatsing van jullie washok?

De aanlevertijden zijn momenteel door de pandemie iets langer dan normaal, maar desondanks waren de termijnen redelijk, werden ze nageleefd.

We vinden het fantastisch zo!

Meer weten

Heb je plannen?

Maak dan een afspraak
Gepubliceerd op 14.01.2022
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow