Alle inspiraties
Amandelroom met exotisch fruit
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 koffielepel amandelaroma
- 4 eieren
- enkele muntblaadjes
- exotisch fruit naar keuze
- 1 blikje gecondenseerde melk met suiker (397 g per blikje)
- 1 blikje gecondenseerde melk zonder suiker (387 ml)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
- Zet 6 kleine individuele soufflékommetjes in een grote ovenschotel.
- Meng de eieren met de 2 soorten melk en klop met de garde tot een gladde room.
- Verdeel de bereiding over de kommetjes en giet warm water in de schotel tot op 2/3 hoogte van de kommetjes.
- Zet 25 min. in de oven, laat dan volledig afkoelen.
- Serveer koel, versierd met schijfjes exotisch fruit (ananas, kiwi, papaya, enz) en met munt.
Meer recepten op Delhaize.be
Gepubliceerd op 17.08.2017