Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 koffielepel amandelaroma
  • 4 eieren
  • enkele muntblaadjes
  • exotisch fruit naar keuze
  • 1 blikje gecondenseerde melk met suiker (397 g per blikje)
  • 1 blikje gecondenseerde melk zonder suiker (387 ml)

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • Zet 6 kleine individuele soufflékommetjes in een grote ovenschotel.
  • Meng de eieren met de 2 soorten melk en klop met de garde tot een gladde room.
  • Verdeel de bereiding over de kommetjes en giet warm water in de schotel tot op 2/3 hoogte van de kommetjes.
  • Zet 25 min. in de oven, laat dan volledig afkoelen.
  • Serveer koel, versierd met schijfjes exotisch fruit (ananas, kiwi, papaya, enz) en met munt.

Meer recepten op Delhaize.be

Gepubliceerd op 17.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow