De Champs-Elysées aan het eind van de gang

De bistrokeuken is de onbetwiste ster van 2018. Het is een warme, gezellige plek, waar je met plezier met vrienden babbelt, toast en kookt. De bistrokeuken speelt met verschillende kleuren en texturen. Het houten werkblad van èggo is massief of laminaat.

De deuren van de kastjes zijn liefst donker of zelfs zwart van kleur. Het lijstwerk contrasteert prachtig met de huishoudtoestellen en de handgrepen in inox. Maar ook het omgekeerde is mogelijk : laat toestellen en handgrepen visueel opgaan in de achtergrond door voor eenzelfde tint dan de kleur van je kasten te kiezen.

De bistrokeuken: persoonlijkheid te over en een slimme mix van retro en design. Cementtegels op de vloer en zwarte zelliges met mooie schakeringen op de wand: de toon is gezet!​

Het lijstwerk van de deuren worden afgewerkt in donkere of zwarte tinten. Verfijning en persoonlijkheid gegarandeerd! 

 

Pinterest-bron: lieu-dit.com

Chef, deco alsjeblieft !  

Hoe breng jij een beetje bistro in je keuken ? Het is gemakkelijker dan je denkt ! Begin met open planken waarop je jouw bokalen, glazen, vintage borden en flessen zet. Allemaal netjes op een rij. 

Een paar centimeter later plaats je metrotegeltjes. Die komen volop tot hun recht in combinatie met de must-have zwarte krijtbordverf (op een muur of op een meubel). Laat je creativiteit de vrije loop, het krijtje in de hand !

Plaats vintage krukjes voor je gasten, onder een industriële lamp of simpele sfeerlampen met zichtbare kooldraad. Laat het aperitief maar komen !

En de vloer ? De bistrostijl houdt van gladde betonnen vloeren, cementtegels of onbewerkt parket.

Je denkt misschien dat de bistrostijl enkel bij grote keukens past maar ook in kleine keukens komt hij mooi tot uiting. (èggo-keuken 851)

De zwarte èggo SYLT keuken heeft industriële accenten

Deze èggo keuken kiest voor de bistrostijl : het werkblad in laminaat met de afwerking van geolied hout en de ton sur ton handgrepen op de fronten met lijstwerk van het SYLT gamma. 

Een lieve boodschap, de openingsuren van de fitness, een recept voor pancakes  : net zoals in de bistro heeft je keuken niets te verbergen. Schrijf alles op wat in je opkomt.

De voltreffer van de bistrotrend

Je vindt de bistrotrend terug in de contrasten tussen wit en zwart, het sfeerlicht en de industriële accessoires. Een voltreffer !  

In combinatie met een gladde betonnen vloer en een industriële lamp speelt de èggo 705 CREDO in leisteen-grijs met codes en mixt ze materialen, stijlen en kleuren. 

Bron: fapceramiche

Gepubliceerd op 16.01.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow