Op zoek naar soberheid

Cottagestijl, maar niet om het even hoe. Voor een "klassiek hedendaagse" stijl maken de sierlijsten en zuilen waar je in een traditionele keuken niet omheen kunt, plaats voor pure lijnen. Hetzelfde geldt voor de kastdeuren: deuren met een kader of houtpaneeleffect worden afgewisseld met vlakke deuren. Wil je nog een stapje verder? Voor een nog modernere look gebruik je twee contrasterende kleuren: bijvoorbeeld een donkere kleur voor lage meubelen en kolomkasten, en wit voor de hoge meubelen.

Klassieke keukens zijn niet meer per definitie licht van kleur. Ze volgen voortaan ook de trends: dit jaar wordt het contrast tussen antracietgrijs en ruw hout uitgespeeld.

De èggo-keuken CREDO past in de trend voor 2017, met afwisselend lichte en donkere kaderdeuren.

De cottagetrends voor 2017

Je zou ervan versteld staan met hoe weinig tips & tricks je een klassieke keuken meteen een nieuwe look geeft. Gooi alle regels overboord met een stoere, vrijstaande koelkast. Verder adviseren we je om zwart als kleur uit te spelen. Wie durft, verft zijn klassieke meubelen in donkere kleuren. En je kan zwart ook subtieler gebruiken met een zwart werkblad, zwarte handgrepen of zwarte elektro.

De èggo-keuken COTTAGE met zowel kaderdeuren als vlakke deuren

Een klassieke en toch hedendaagse stijl? Dat kan met een vrijstaande koelkast met retrolook, en de kleurencombinatie zwart-wit.

 

Meer inspiratie? Volg onze blog, word fan van onze Facebookpagina of abonneer je op ons Pinterest-prikbord.

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow