Bekijk het van de lichte kant

“Waar keukengeluk, dat is voor mij een een pure ruimte waar alles een plaatsje heeft! ”

Wil je dat je interieur en woning er steeds kraaknet en mooi opgeruimd uitzien? Dan is deze trend zeker iets voor jou. Niets te veel en alles op z’n plaats: ga voor een superverfijnde ruimte met discrete kasten en toestellen. En op decovlak krijgen je sobere keukenmeubelen en -accessoires met enkele goed gekozen toetsen net die extra toets. Zo beleef je nóg meer plezier aan het koken en eten met het gezin!

Onze èggo-tips voor een pure keuken

Bij èggo doen we er alles aan om je te helpen jouw droomwoning samen te stellen. De keuken is daarbij natuurlijk een essentieel onderdeel; denk maar aan het aantal uren dat je aan het fornuis of rond de eettafel doorbrengt.

Daarom ontwikkelen we constant nieuwe oplossingen op maat van jouw behoeften. Hierbij dus enkele praktische én knappe ideeën voor een minimalistische keuken.

Extra dunne werkbladen en kastpanelen

Discretie en hoge resistentie combineren voor je werkblad en kastfronten? Dat kan, en wel dankzij onze extra dunne afwerkingsmogelijkheden. Dat geldt ook voor je eiland op maat met zijn discrete boorden, voor een moderne en sobere stijl.

Beperk de hoogte van je meubelplinten

Dankzij de stevige poten van je kasten is je keuken uiterst stabiel. Maar goed ook: zo kun je zorgeloos snijden en hakken. Voor het esthetische aspect plaatsen we natuurlijk mooi afgewerkte plinten voor deze poten. Maar bij een verfijnde en lichte keuken horen ook discretere plinten. Daarom maakten we bij èggo deze plinten wat lager zodat ze perfect geschikt zijn voor de meest minimalistische keukens.

Technische voorzieningen: hoe onopvallender, hoe beter

Zou je je elektrotoestellen, watervoorzieningen en stopcontacten liefst zo onzichtbaar mogelijk maken? Dat kan! Dankzij ons grote gamma hoogstaande apparatuur wordt een pure keuken kinderspel. Graag enkele voorbeelden?

  • Weggewerkte of telescopische dampkappen werken tegenwoordig even goed als de klassieke dampkap en vereisen zelfs geen luchtafvoer meer.
  • Onze design-fornuizen sluiten perfect aan bij de kleur van je meubelen en kasten. We lanceerden een reeks elektrotoestellen in het zwart en wit, plus moderne en quasi onzichtbare afwerkingsmogelijkheden.
  • Hetzelfde geldt trouwens voor onze kranen en spoelbakken met hun trendy afwerkingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een matzwarte spoelbak? Zeer populair in onze keukens.
  • Of onze weggewerkte stopcontacten met twist- of backflip-systeem (geef toe: een stopcontact plaats je niet voor zijn fraaie zicht).

Een ingebouwd koffietoestel

Wat een minimalistische stijl nog zo bijzonder maakt: een volledig leeg werkblad, waar zelfs het koffietoestel plaats moet maken. Daarom geven wij het een speciaal plaatsje, namelijk mooi verscholen in een kolomkast. Dankzij de bevestiging op een schuifplank tover je je toestel zo tevoorschijn en vermijd je dat de warme lucht je kast beschadigt. Een lekker (en) handig kopje koffie!

Weggewerkte opbergmogelijkheden in je werkblad

Onze keukenbouwers dachten werkelijk aan alles, zelfs aan je sponsjes, vaatdoeken en onderhoudsproducten. Kijk maar naar onze weggewerkte opbergmogelijkheden waarmee je ze in een handomdraai verstopt.

Geïntegreerde verlichting in je keukenmeubilair

Niets zo mooi als zachte ledverlichting om gemakkelijk het deel van je aanrecht te verlichten waar je je eten bereidt. Onze gouden tip voor een minimalistisch design: zorg voor onmiddellijk geïntegreerde lampen in je kasten. Een moderne en trendy keuken!

Onze adviseurs staan voor je klaar

Op zoek naar decoratie- en inrichtingsideeën voor je toekomstige keuken? Vraag advies aan onze experten in je dichtstbijzijnde winkel. Breng ons snel een bezoek om de keuken van je dromen samen te stellen.

Meer weten

Nood aan meer info?

Maak een afspraak Maak een afspraak
Gepubliceerd op 11.05.2021
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow