Wat je mag verwachten van een verbonden keuken

Vandaag de dag is de keuken meer dan ooit een leefruimte, net zoals het salon of de eetkamer. De keuken staat open, is gezellig, praktisch en zuinig.

De sleutelelementen van een verbonden keuken zijn:

  • Ergonomie en comfort
  • Energiebesparing
  • Design en originaliteit

De fabrikanten hebben het goed begrepen: ze moeten de grenzen van de huishoudtoestellen verleggen. De technologie ten dienste van de gebruikers zodat koken een echt plezier wordt!

Veel aandacht voor energiebesparing

Wie ultraverbonden zegt, zegt energiebesparing. En het is juist met slimme verbonden accessoires dat je keuken weinig energie verbruikt.

  • Interactief en intuïtief kookvlak, past zich aan de ruimte aan, om plaats te besparen zonder energieverlies!
  • De slimme dampkap: gaat automatisch aan door een analyse van de lucht en regelt de eigen intensiteit in functie van de echte behoeftes. Je kunt niet meer vergeten je dampkap uit te schakelen na het koken!
  • De efficiënte vaatwasser: met een programma op maat, een uitgestelde start om van de nachttarieven te profiteren: deze vaatwasser doet u 30% elektriciteit besparen en verbruikt 4 maal minder water dan een vaat met de hand. Praktisch en besparend!

Super gepersonaliseerde keukens

Naast deze technologische hoogstandjes die je tijd en energie doen besparen, wordt de verbonden keuken comfortabel, aangenaam en vol design.

Ze past zich aan je wensen en behoeftes aan! Je koelkast geeft je tips over je menu en een passende wijn; je oven berekent zelfstandig de beste baktijd, volgens het recept en vooral volgens je smaak!

Je hoogtechnologische credens vormt zich om tot je hulpje in de keuken en helpt je bij je recepten. Tegelijk biedt dit element andere functies aan op aanvraag: muziek, nieuws, weer… alles binnen handbereik in één klik!

En dit alles in een zeer mooi design en smaakvolle omgeving, goed doordacht en met oog voor het gebruik van de kleine ruimtes.

De kleine en grote verbonden huishoudtoestellen staan klaar om ons te helpen in de keuken. Ben je klaar om ze te integreren? 

 

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow