- Ingrediënten -

  •  225 g zachte boter
  •  150 g suiker
  •  1 koffielepel vanille-extract
  •  1 ei
  •  2 koffielepels bakpoeder
  •  150 g bloem

Beeldbron: One Little Project

- Bereiding -

  1. Verwarm de oven voor op 180 C°
  2. Meng in de keukenrobot de boter met de suiker tot een homogene en smeuïge massa.
  3. Voeg het vanille-extract en het ei toe.
  4. Meng in een aparte kom de bloem met het bakpoeder.
  5. Voeg de mix van bloem en bakpoeder toe aan je bereiding.
  6. Zodra je een glad deeg hebt, bestuif je je werkblad met een beetje bloem en rol je het deeg uit met een rol. Het deeg moet +/- 1 cm dik zijn.
  7. Druk met een steekvormpje (of een glas) cirkels uit het deeg.
  8. Bak de koekjes op bakpapier gedurende 10 minuten op 180 C°.
  9. Versier je rendierkoekjes met stiften. 

Beeldbron: One Little Project

Bewaar je koekjes in een afgesloten trommel zodat ze langer knapperig blijven.

Smakelijk!

Gepubliceerd op 17.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow