De jacht op de vierkante centimeter!

Een goed doordachte compacte keuken hoeft niet onder te doen voor haar grotere rivalen. Ze is klein maar groots 

Om je kleine keuken optimaal in te richten, doe je er goed aan te kiezen voor kasten die tot het plafond reiken. Je zal verrast zijn hoeveel opslagcapaciteit je daarmee wint ! De grootte van je keukenkasten kan ook een verschil maken. Kies bijvoorbeeld voor de hoogte van XL meubels, die je bij èggo vindt. Door je plinten lager te maken, win je tot 10% opslagruimte in je kasten, terwijl de hoogte van je werkblad wel zeer ergonomisch blijft !

De èggo 860 keuken heeft het allemaal : royale kasten tot het plafond maar met een slimme verzonken niche voor extra lichtheid ! 

Less is more…

Is het bij jou thuis niet bepaald Versailles ? Da’s niet erg ! Volg onze laatste tips en je kleine keuken zal alles van een grote keuken hebben !  

Kiezen voor een open keuken die uitkijkt op je woon- of eetkamer. Dat vergroot de ruimte. Een slimme indeling van je kleine keuken hangt ook af van de keuze van je toestellen. Fabrikanten bieden terecht steeds compactere toestellen aan : 

Vaatwasser: een model van 45 cm breed (in plaats van 60 cm) wast ook de vaat, niet ?

Oven: wist je dat er een all-in-one oven bestaat die tegelijk magnetron, stoomoven en warmhoudoven is ?   

Dampkap: verberg de dampkap in een hoge kast. Zo lijkt de ruimte groter. Je kan in deze kast ook je kruiden bewaren bijvoorbeeld. 

Je merkt ze nauwelijks op : de vaatwasser van 45 cm en de ingebouwde dampkap zijn de grote voordelen van deze charmante compacte èggo 901 keuken.

Gepubliceerd op 09.01.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow