Dressings en kasten: onontbeerlijke opbergmogelijkheden!

Goed doordachte dressings en kasten helpen je om alles op te bergen. Ze maken ruimte en je vindt al je spullen gemakkelijk terug.

Opbergsystemen op maat zijn tegenwoordig geschikt voor ieder type woning, ook voor kleine ruimtes en zolderverdiepingen!

Eggo heeft oplossingen op maat voor dressings ontwikkeld die aangepast zijn aan iedere ruimtelijke behoefte. Zo is een kast met klapdeuren en een schuine wand perfect voor beperkte ruimtes of ruimtes onder een schuin dak. Ook een dressing met een hoekprofiel voor schuifdeuren gebruikt de volledige omvang, inclusief de hoeken die vaak verloren gaan.

Handige opbergsystemen in de dressing

Maximaliseer de capaciteiten van je dressing dankzij slimme accessoires.

Een uittrekbare hangkast is ideaal wanneer er weinig diepte is. Wanneer zo’n hangkast ingetrokken is, kunnen de deuren zonder problemen geopend en gesloten worden.  

Bij de lades met druksluiting gaan de lades open door een duw op de voorkant. Deze lades zonder handvaten schuren niet op de deuren van de kast.

De lades met verschillende vakken zorgen ervoor dat je kousen en ondergoed netjes kunt opbergen.

Een broekhanger, een stropdashouder of een schoenenrek  helpen je om alles op een minimale ruimte op te bergen, vooral als het telescopische opbergmogelijkheden zijn. Je kleding blijft onberispelijk en binnen handbereik!

Ontdek de inrichtingen van de Eggo dressing speciaal voor kinderen, met tot wel 12 compartimenten. Met de ruimtes tussen de kleinste lades wordt opruimen een fluitje van een cent!

Je dressing goed organiseren: onze kneepjes

Organiseer je dressing van boven naar beneden en volg onze kneepjes!

Bovenaan plaatst u wat het minst wordt gebruikt, zoals hoeden.

In je hangkast kies je voor stevige houten kapstokken met een beweegbare haak. Plaats alle kapstokken in dezelfde richting en gebruik één kapstok per kledingstuk.

Op de legplanken neem je telkens de hele stapel uit de kast om een kleding stuk te kiezen. Zo blijft alles netjes opgevouwen en ordelijk.

Onderaan leg je zware of grote spullen zoals knuffelberen of winterpulls.

Sorteer regelmatig en geef weg wat je niet meer draagt!

 

Met deze paar tips kan je de juiste dressing kiezen en die slim inrichten. Vind de dressing van je leven in onze catalogus of kom langs in één van onze winkels!

 

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow