Een keuken in jouw stijl dankzij deze frontpanelen met textuur

Bij èggo zetten we volledig in op personalisatie. Je kiest niet alleen de details van je keuken, zoals de handgrepen en keukenkranen. Je bepaalt ook hoe je keukenfronten eruit zien. En dat is misschien wel de belangrijkste keuze, want die bepalen grotendeels de look and feel van je keuken.

Laat je creativiteit de vrije loop

Zwart of wit? Glanzend of mat? Bij èggo zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Maar nu kan je je creativiteit nog meer de vrije loop laten. Onze  keukenfronten met texturen maken je keuken nét dat tikkeltje specialer.

Tip: zelf je keuken ontwerpen? Probeer het met onze 3D-tool!

 

Kies je stijl

Voor de keukenfronten kan je kiezen uit imitatieversies van natuurlijke materialen. Wat dacht je van een keuken in leisteenlook? Of ben je meer fan van de industriële betonstijl? Hou je het graag warm en gezellig, dan kan je kiezen voor de onbewerkte of verouderde houtlook. De inox-look-a-like keukenfronten zijn ideaal als je liever een strakke, moderne keuken wil. Èggo heeft voor elk wat wils!

Personaliseer je keuken

Èggo voorziet altijd ruimte om je keuken hélemaal te personaliseren met een vitrine, een open kast of legplank. Ideaal om je persoonlijke spullen uit te stallen: fotokaders, kookboeken of vetplantjes krijgen zeker een plaatsje in je nieuwe keuken.

Mag het voor jou ook iets meer zijn?

Ben je ook benieuwd naar onze keukenfronten met textuur? Blader dan eens door onze catalogus. Bekijk je ze liever in real life? Maak een afspraak of kom eens langs in een èggo-showroom bij jou in de buurt.

Gepubliceerd op 04.08.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow