Mix tussen strak en landelijk

Als je aan een landelijke keuken denkt, denk je waarschijnlijk aan een drukke cottage-stijl met veel tierlantijntjes. Dat heeft natuurlijk ook z’n charme, maar veel mensen zijn op zoek naar een mix tussen strak en landelijk. En daarvoor heeft èggo nu de oplossing! Wij steken de strakke, moderne technieken namelijk in een landelijk jasje. Een combinatie die ook voor Jérôme en Valérie een droomkeuken opleverde!

Zelf je keuken samenstellen?

Probeer het met deze 3D-tool!

 

Droomkeuken

Jérôme en Valérie kozen voor èggo omwille van de goede prijs-kwaliteitsverhouding en hebben er geen moment spijt van! Ze zochten een praktische, makkelijk te onderhouden keuken met veel opbergruimte. En die kregen ze! De stijl waarvoor ze kozen? Landelijk, maar toch strak: dé trend van 2019.

Ontdek hun getuigenis

Strak maar gezellig

De keuken van dit koppel oogt strak, maar toch gezellig. Hét bewijs dat die twee elementen perfect samen gaan. Èggo past daarvoor verschillende technieken toe. Zo gebruiken we bijvoorbeeld discrete handgrepen, en worden de huishoudelijke apparaten netjes weggewerkt: een techniek die niet alleen voor hypermoderne keukens is weggelegd.

Eenvoud troef!

Daarnaast zijn ook hoge meubels en nutteloze details uit den boze: eenvoud troef! Het resultaat? Een landelijke keuken zonder tierlantijntjes, maar mét veel charme. Hiermee bewijst èggo dat ook landelijke keukens strak kunnen zijn.

Tip: heb je toch liever een strakke, moderne keuken? In onze catalogus vind je zeker een die bij jou past!

We helpen je graag

Wil je ook een strakke keuken, of liever een andere stijl? Maak dan een afspraak, of kom langs in een èggo-showroom in je buurt!

Maak een afspraak
Gepubliceerd op 16.01.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow