Ruw, van vloer tot plafond: dé garantie op een moderne en strakke ruimte.

Ben je ook zo’n fan van de industriële look en wil je graag de bistro-stijl in je keuken integreren? Of ben je geïnspireerd door de stijl van de kunstenaarsateliers? Zaken om voldoende lang bij stil te staan, nog voordat je aan de inrichting van je keuken en haar meubels denkt.

Je vloer bestaat bij voorkeur uit gepolierd beton (beschikbaar in verschillende tinten), ruw hout of tweekleurige cementtegels, zoals in ateliers. Voor een onvervalst “New York-loft”-effect ga je voor een muur met blote bakstenen of imitatie-behangpapier. Succes verzekerd!

Beeldbron: frenchyfancy

Beton, metaal en ruw hout: de must-haves voor een keuken in loftstijl!

Èggo-keuken TOUCH zwart: industriële look met bakstenen muur als blikvanger

Hout, metaal, beton, … materialen die de show stelen

De industriële keuken combineert functionaliteit met elegantie en maakt gebruik van metaal, staal, ruw hout en beton. De ideale mix voor je decoratie: je keuken krijgt op slag een trendy bistro-look. Kasten en een werkblad uit beton of ruw hout (met zichtbare aders), hanglampen uit brons en voorwerpen uit cortenstaal (met patina). Wil je een extreem trendy kunstenaarsatelier, overweeg dan ook een deur uit glas en metaal als afscheiding van je keuken. Een absolute topper qua design! Meer tips om je industriële keuken te decoreren vind je hier.

Combineer beton met bronzen keukenmeubels en verlichting (vraag naar dit ‘bronzen’ effect in je èggo-winkel) voor een geslaagde industriële look.

En de kleur?

Welke kleuren om een harmonieus industrieel effect te geven aan de muren van je ruimte? Ruwe materialen hebben als voordeel dat ze zich overal aanpassen. Omdat ze sober zijn, laten ze zich prima combineren met donkere tinten. Waag je aan een zwarte of antracietgrijze muur voor een warm en gesofisticeerd effect. Ben je fan van wit? Contrasteer het dan met beton of somber ruw hout voor een échte industriële keuken!

Èggo-keuken CREDO: het leigrijs en het werkblad uit imitatie ruw hout contrasteren met de gepolierde betonvloer. Op-en-top industriële look!

Nog meer inspiratie? Volg onze blog, word fan van onze Facebook-pagina of abonneer je op ons Pinterest-prikbord.

Meer info

Overtuigd van een industriële keuken?

Maak een afspraak Maak een afspraak
Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow