Ruw, van vloer tot plafond

Hoe begin je aan de inrichting van je èggo-keuken? Je vloer bestaat bij voorkeur uit gepolierd beton (beschikbaar in verschillende tinten), ruw hout of tweekleurige cementtegels die doen denken aan ateliers. Voor een onvervalst « New York loft » effect ga je voor een bakstenen muur of speels behangpapier met trompe l’œil effect. Succes verzekerd!

Beeldbron: frenchyfancy

Beton, metaal en ruw hout: de must-haves voor een keuken in loftstijl!

Èggo-keuken TOUCH zwart: industriële look met bakstenen muur als blikvanger

Materialen die de show stelen

De industriële look combineert functionaliteit met elegantie. Kies voor metaal, ruw hout en beton, en je keuken krijgt op slag een trendy bistro-look. Kasten en een werkblad uit beton of ruw hout (met zichtbare aders), bronzen verlichting en voorwerpen uit cortenstaal. Meer tips om je industriële keuken te decoreren, vind je hier.

Combineer beton met bronzen keukenmeubels en verlichting (vraag naar dit ‘bronzen’ effect in je èggo-winkel) voor een geslaagde industriële look.

En de kleur?

Ruwe materialen hebben als voordeel dat ze zich overal aanpassen. Omdat ze sober zijn, laten ze zich prima combineren met donkere tinten. Waag je aan een zwarte of antraciet grijze muur voor een warm en elegant effect. Hou je eerder van wit? Contrasteer het dan met beton of somber ruw hout voor een échte industriële keuken!

Èggo-keuken CREDO: het leigrijs en het werkblad uit imitatie ruw hout contrasteren met de gepolierde betonvloer. Op-en-top industriële look!

Nog meer inspiratie? Volg onze blog, word fan van onze Facebook-pagina of abonneer je op ons Pinterest-prikbord.

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow