Of je nu voor een hedendaagse of een klassieke keuken gaat, origineel is ze ongetwijfeld! De witte, cleane en minimalistische look van Scandinavische keukens gooit nog altijd hoge ogen, maar nu kan je er wel accenten in kleur en andere materialen aan toevoegen. Een keuken met persoonlijkheid dus!

Durf in de keuken met contrasten spelen. De donkere kleur van èggo past perfect bij de witte meubels en zwarte profielen: een keuken met een sterke persoonlijkheid! Strat keuken 3

Contrasten in 1, 2, 3

Een keuken moet praktisch zijn. Maar bij èggo is ze tegelijk ook mooi en goed ontworpen. Muren, kasten, meubelen, toestellen: speel met kleuren zodat je volop kan leven in je keuken met reliëf. Is je keuken wit en luchtig? Kies dan zwart voor de handvaten, wasbak of kraan. Creëer een speels effect door je handvaten in een andere kleur dan je kasten te kiezen. Heb je een donkere keuken? Daarin spelen je mooiste vaatwerk en huishoudtoestellen in pastelkleuren de glansrol.

Misschien houd je het liever wat subtieler, zoals hier? De zwarte kraan en handvaten geven de witte kasten van deze èggo 921 keuken een nieuwe look.

Meer inspiratie? Schrijf in op onze blog en volg onze Facebook- en Pinterestpagina.

Gepubliceerd op 23.02.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow