Ontdek de wondere wereld van XXL ruimte

Als vaste waarde bij grote gezinnen en in uitgebreide keukens biedt de Amerikaanse koelkast ruimte in overvloed. Met zijn twee deuren gaat het volume tot wel 700L! Het is eenvoudig: met een Amerikaanse koelkast stap je over op een andere dimensie van voedselbewaring. En om je helpen alles goed georganiseerd te houden, biedt hij speciale opbergaccessoires per voedingstype die je meestal nog verder kan aanpassen: verstelbare legplateaus, flessenrek, schuiven van verschillende afmetingen, … Sommige modellen voorzien zelfs een slim systeem genaamd ‘door-in-door’: een deur in een deur die je een onmiddellijke toegang geeft tot een bepaald onderdeel van de koelkast. Dit handige systeem voorkomt onnodige energieverspilling én geeft je toegang tot de voedingsmiddelen en dranken die je het vaakst gebruikt.

Profiteer van zijn high-tech snufjes

Een Amerikaanse koelkast is niet alleen mooi om te zien, het vormt ook een technologisch hoogstandje. Statische koeling, dynamische koeling, geventileerde koeling (of no-frost), waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het ontdooien; blauwe LED-verlichting die het natuurlijke licht nabootst, vochtigheidsregeling, al deze opties verzekeren een optimale bewaring van je voeding. Je zal gek zijn op de beroemde automatische dispenser op de linkerdeur: op elk moment heb je gefilterd water, plat of zelfs bruisend bij enkele modellen, ijsblokjes en crushed ice bij de hand. En dat is nog niet alles… Elektronische temperatuurregeling, verbinding met een smartphone of tablet, express freeze, vakantiefunctie, lineaire compressor, geïntegreerde wijnkelder, digitaal display… de vele technologische snufjes van de Amerikaanse koelkast, een pionier in zijn genre, bieden alles om je dagelijkse leven revolutionair te vergemakkelijken !

Dit is dé must-have voor iedereen die een slimme keuken wil: de Samsung Family Hub™ koelkast.

De coolste koelkast past in elke keuken

Ondanks zijn gesofisticeerd design en zijn buitengewone breedte, past deze Amerikaanse koelkast toch in elke keuken. Hij bestaat niet alleen in het bekende inox, maar ook in een hele reeks kleuren. Zwart verdient een speciale vermelding: het is dé kleur van het moment, ideaal voor een industriële of pure keuken in sombere kleuren. Een Amerikaanse koelkast past overal: als verlengstuk van een werkblad, tussen twee meubelen in, of vrijstaand in al zijn glorie. Zin om nog verder te gaan, je ruimte optimaal te gebruiken en een perfecte harmonie te creëren? Dan is inbouwen de beste optie. Idealiter voorzie je dit al van bij het ontwerpen van je keuken.

Black is back! Zwart – elegant en stijlvol – kleurt vandaag de meest trendy keukens. Ook de koelkast hult zich in zwart voor een perfecte integratie en maximale verfijning. 

5 tips voor de perfecte integratie van je Amerikaanse koelkast

  1. Plaats hem in de buurt van je werkblad ; dit maakt het koken des te makkelijker
  2. Hou de koelkast op afstand van warmtebronnen zoals kookplaten, oven, verwarming en zuidgerichte ramen
  3. Kies een plaats uit die voorzien is van watertoevoer en een stopcontact met aarding
  4. Zorg voor een goede luchtcirculatie rondom het toestel: voorzie minimum 2,5 cm langs elke zijde en boven het toestel, en 5 cm achter het toestel (voor de watertoevoer)
  5. Plaats de koelkast 25 cm verwijderd van de muur om de deur makkelijk te kunnen openen

De Amerikaanse koelkast verleidt steeds meer gezinnen, en met reden. Een Amerikaanse koelkast staat garant voor extra veel bewaarruimte, geavanceerde technologie, een elegant design en een verdeler van water en ijsblokjes… wie doet beter ?!

Gepubliceerd op 20.08.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow